Skocz do zawartości

Firma Mass Gravity?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem dziś ofertę damowego pozycjonowania przez ok. 7dni przez firmę Mass Gravity? Słyszeliście cokolwiek o niej?

Nie rozumiem czemu w ofercie którą mi przesłali proszą mnie o podstawowe dane firmy.

Oferta napisana oczywiście przyzwoicie, żadnych zastrzeżeń nie mam ale ciekawi mnie ten dziwny fakt z danymi firmy.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dane mogą być potrzebne Ci wysłać umowę? Mogą też handlowac danymi.

Przez siedem dni to mozna blasta puścić z jakiegoś narzędzia sobie puścić, a nie pozycjonować stronę.

Bardzo tez mozliwe, że zgoda na te darmowe 7 dni zobowiąże Cię do podpisania umowy na cały rok. Nie ma znaczenia, że to nielegalna metoda - ważniejsze, że część ludzi w to wpadnie i będzie $.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jeżeli nic z nimi nie podpisuję to i nie ma wzmianki o tym, że taka zgoda zobowiązuje to w jaki sposób mogą mnie zobowiązać do podpisania umowy?

Piszą, że pozycjonują technikami White Seo, żadnych technik spammerskich etc.

Wydaję mi się, że to jakaś nowa firma.

https://massgravity.pl/ Strona wystartuje za 0 DNI 0 GODZIN 0 MINUT 0 SEKUND

raczej maja problemy z deadline'ami, tyle moge o nich powiedziec poki co. :)

A co do darmowego pozycjonowania przez 7 dni bez podpisywania umowy, na bank puszcza blast, albo wrzuca Cie w SWL żeby był jakiś efekt. Rozrzucając linki na zapleczu raczej trudno o efekt w przeciągu tygodnia, a jak nie będzie efektu, to czemu niby miałbyś podpisać umowę?

Puszczą Ci blasta, albo przehandlują Twoje dane innym firmom pozycjonerskim - no bo w końcu jesteś zainteresowany pozycjonowaniem, więc z automatu stajesz się łakomym kąskiem dla innych seowców.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

w ciągu tygodnia, łatwiejsze frazy można wrzucić do TOP10

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Żaden marketing szeptany. Proste pytanie zadałem, i dostałem proste odpowiedzi. Czemu od razu wyszukuję się drugiego dna tej sprawy? pytanie było proste czemu chcą moje dane firmy. Ale już wszystko zostało rozwiązane:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności