Skocz do zawartości

Firma Mass Gravity?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Forum dla pozycjonerów, a taki bezczelny marketing szeptany łykają jak młode pelikany - ojjjj Panowie ;)

+1 niezależnie czy tak jest, + masz za czujną podejrzliwość :D

@Stanleyek, ani Ty ani Twoi oferenci prochu nie wymyślili. Też dostawałem takie oferty. Myśl logicznie. Pogoń dziadów gdzie pieprz rośnie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

I oczywiście zupełnie normalnym jest, że nas pytasz dlaczego chcą Twoje dane, a nie ich. Proszę Cię Stanleyek, ja nie widzę Cię tu od wczoraj ;)

No widzisz a jednak nie zupełnie normalnym, bo jak się ich zapytałem po co im moje dane to stwierdzili, że pomyłka.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Taka sama pomyłka jak maile "Prośba o przesłanie oferty" w tytule, a jak otworzysz to okazuje się, że pomyłka i to oni Tobie przesyłają ofertę :D Pytanie tylko czy w tym przypadku w kulki lecą tylko oni, a Ty jesteś... mało rozgarnięte czy lecicie razem i próbujecie robić głupków z nas. Po Twoim tekście o white hat obstawiam to drugie :D

Aż u siebie w pokoju poczułem ten smród.

Zgadzam się Grishamem, że jak się ma jakieś wątpliwości do oferty to dopytuje się oferanta a nie tutaj.

I ta ich strona, która nic sobą nie reprezentuje (dobrze przynajmniej, że podają pełne dane firmy a nie są anonimowi).

Ależ musicie być ciągle spięci tak wietrząc w każdym poście intrygę. Jedna iskra i trzeba będzie lecieć po nowe gacie. Więcej luzu i mniej zabawy w Macierewicza, bo jeszcze Wam tak zostanie i będzie bieda na stare lata :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie każdy musi być och i ach. Nie każdy widząc jakiegoś meila musi od razu wyczuć smród.

Co do marketingu szeptanego, to jeżeli autor faktycznie walnął posta by zareklamować tą firmę, to ta reklama raczej zamiast wypalić, została spalona. Równie dobrze można każdą osobę pokrzywdzoną przez SS, czy inne Procreate uznać za osobę od marketingu szeptanego.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Co do marketingu szeptanego wierzcie lub nie w swoje wymyślone bajeczki.. Poradziłem się użytkowników nie po to by robić reklamę tylko dowiedzieć się czegoś o tej firmie. To że ich zapytam i oni mi odpowiedzą to jedno a to co powiecie wy to drugie. Jednak nie lubię jak ktoś robi ze mnie jakiegoś krętacza bez żadnych dowodów. Nie jestem żadnym oszukańcem ani kombinatorem. Zobaczyłem dziwną akcję w mailu, poradziłem się was i dostałem odpowiedź. Napisałem co mieli w ofercie, nie mi to oceniać czy firma dobra czy zła bo się nie znam. Ale jak widać już nie można luźno zapytać w "Pogaduszkach" bo zaraz z Ciebie robią jakiegoś krętacza. :D

Co do marketingu szeptanego wierzcie lub nie w swoje wymyślone bajeczki.. Poradziłem się użytkowników nie po to by robić reklamę tylko dowiedzieć się czegoś o tej firmie. To że ich zapytam i oni mi odpowiedzą to jedno a to co powiecie wy to drugie. Jednak nie lubię jak ktoś robi ze mnie jakiegoś krętacza bez żadnych dowodów. Nie jestem żadnym oszukańcem ani kombinatorem. Zobaczyłem dziwną akcję w mailu, poradziłem się was i dostałem odpowiedź. Napisałem co mieli w ofercie, nie mi to oceniać czy firma dobra czy zła bo się nie znam. Ale jak widać już nie można luźno zapytać w "Pogaduszkach" bo zaraz z Ciebie robią jakiegoś krętacza. :D
Okazało się, że nastąpiła pomyłka, z checią przetestuje ich oferte na 7 dni. Przecież nic to nie zaboli?

Bez wątpienia, Marketing szeptany, trzeci post zdradził intencje autora tematu. Jakby nie był, to byś po prostu napisał czy można zauważyć jakieś efekty pozycjonowania w ciągu 7 dni bez podawania nazwy firmy czy że taką ofertę otrzymałeś :D Szeptany grubymi nićmi szyty EoT

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Na przyszłość będę wiedział, żeby nie być taki otwarty i nie podawać tak wielu informacji. Jakbym nie podał informacji jaka firma to w następnych kilku postach zaraz by mnie o to zapytali, bo ostatnio było głośno o procreate etc..

Rozumiem 90% tutaj to firmy pozycjonerskie, trzeba niwelować każde zagrożenie:) Troszkę to smutne.. Bo nie miałem złych zamiarów.

Na przyszłość będę wiedział, żeby nie być taki otwarty i nie podawać tak wielu informacji. Jakbym nie podał informacji jaka firma to w następnych kilku postach zaraz by mnie o to zapytali, bo ostatnio było głośno o procreate etc..

Rozumiem 90% tutaj to firmy pozycjonerskie, trzeba niwelować każde zagrożenie:) Troszkę to smutne.. Bo nie miałem złych zamiarów.

Chcesz się reklamować? Dział zlecenia i daj sobie linka w stopkę do reklamowanej firmy i nikt ci nie będzie miał za złe. Jakby o każdej firmie miałbyć temat to za przeproszeniem byłby burdel na forum. Kolejna sprawa google.pl ->opinie o mass gravity or opinie o firmie mass gravity.

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności