MKucinski Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Szukam jakiejś fajnej, w miarę taniej miejscówki z ładnymi widoczkami, w celu wypadu rekreacyjnego z kobietą na weekend. Ze względu na to, że dłuższy urlop póki co nie wchodzi w grę, szukamy czegoś blisko Łodzi, dzięki czemu będzie można zapomnieć chociaż na te 2 dni o zgiełku i pogonią za TOP 1. Jeżeli znacie jakieś fajne miejscowości (możemy pojechać nawet pod namiot, ale domek mile widziany), będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 2 lata temu było seoparty w Dobieszkowie, nawet ładnie tam było ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Faktycznie bliziutko, zapisałem sobie, dzięki Fikas Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Z tym jest duzy problem i niestety okolice Lodzi pod tym wzgledem kuleja. Fajne sa okolice zalewu Sulejowskiego (tutaj jest nawet troche rozwinieta baza turystyczna bo na zalewie sporo osob zegluje), lub tez zalewu Jeziorsko (ale tutaj raczej nie ma zadnej bazy turystycznej, moze okolice miejscowosci Ksiezy Mlyn - tam sa jakies odmki letniskowe i osrodki). Niestety nic Ci nie polece bo nad tymi dwoma zalewami mam dzialki wiec jezdze do siebie, ale ogolnie bym polecil poszukac czegos w okolicach Sulejowa. Mozna tez sie wybrac na termy do Uniejowa - znajomi jezdza i sa zadowoleni, ale oprocz term to raczej brak innych atrakcji. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Macie tam przecież jakieś jezioro kilka kilometrów od miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @Carnagge Sulejów oczywiście, Uniejów również, o Ksiezy Mlyn nie słyszałem, dzięki Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 miejsce na namiot jest dobre no i nie daleko będziesz mieć Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @Trens, ogarnij się proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koteczek Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Proponuję Ci miejscowość Rochna. Znajduje się ona między Brzezinami a Koluszkami. Płynie tam rzeka Mroga. Są tam dwa hotele, wypożyczalnia kajaków (ale nie wiem czy już czynna), restauracja, korty tenisowe, boisko do siatkówki oraz piękne tereny do spacerowania i jazdy rowerem. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dzięki wielkie Koteczek, o Rochnie kompletnie zapomniałem. Bardzo dawno nigdzie nie jezdzilem (all work no fun makes jack a dully boy) i w te wakacje planuje sobie odwiedzic miejsca w ktorych bylem juz kiedys, m.in. Rochne. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 dMien napisał(a): Macie tam przecież jakieś jezioro kilka kilometrów od miasta. Sorry za offtop, ale człowiek czasem nie docenia tego co ma, w granicach mojego miasta jest 11 jezior Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Może Zgniłe Błota ? Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koteczek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 MKucinski napisał(a): Dzięki wielkie Koteczek, o Rochnie kompletnie zapomniałem. Bardzo dawno nigdzie nie jezdzilem (all work no fun makes jack a dully boy) i w te wakacje planuje sobie odwiedzic miejsca w ktorych bylem juz kiedys, m.in. Rochne. Nie ma za co ! Ale tego wielkiego basenu już nie ma. Z kąpaniem się będzie kłopot. Przy jednym z hoteli są takie nieduże baseny to można sę w nich popluskać. Jak masz brykę to możesz se pojechać do Brzezin na basen kryty. Te hotele są czynne cały rok. Można tam jeździć również po sezonie. Tam jest pięknie o każdej porze roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elabarbara Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ja jeszcze w łodzi nie byłam, może kiedyś się tam wybiorę, często jeżdżę na weekendy gdzieś w nowe miejsca gdzie jeszcze nie byłam. Ostatnio razem z mężem i córką pojechaliśmy do warszawy, tam pozwiedzaliśmy ciekawe miejsca, córka była zachwycona, a i my też. Nawet wybraliśmy się do eleganckiej restauracji CIACH na obiad, bo akurat przechodziliśmy koło niej, jedzenie bardzo nam smakowało, lokal bardzo elegancki, ma to coś w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 @elabarbara a wiesz, że to temat z 2012 roku i ta Twoja próba szeptania na forum pozycjonerów jest bardzo bardzo prymitywna i jest antyreklamą tego co probujesz robić? Piszesz że wykonujesz "profesjinalną kampanię" ale to pokazujesz nawet na amatorską kampanie nie kwalifikuje się. p.s tak na marginesie wątpie, że zrozumiesz nawet to co Tobie piszę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.