Skocz do zawartości

pod co "to" podpisać?

panek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na wstępie przepraszam za beznadziejny temat, niestety nie wiedziałem jak to napisać. ;)

Robię właśnie theme pod wordpressa i chcę by miał taki sam obszar jak na tej demówce:

https://www.studiopress.com/demo/enterprise.html

chodzi mi o pozycję "Company Profile". Teraz pytanie jak to zaprogramować? Jako featured post? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić byłbym wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź.

z góry dziękuje i pozdrawiam

Możesz zrobić konfigurację szablonu na zasadach opisanych w Codex'ie i tam tekst do podania albo wybór strony/newsa, który wykorzystać. Dużo łatwiejsza będzie pierwsza opcja, wspomniana w sekcji "Example textarea field type".

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

z tego co zrozumiałem to najpierw mam wszystko spokojnie zrobić na PHP i dopiero na końcu dodać ten plik config i edytować theme? ;)

Jeszcze byłbym wdzięczny za pomoc w tym jak nazwać ten plik php? featuredpost.php??

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności