Skocz do zawartości

Darmowy katalog - spis stron internetowych

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie katalog ma 0PR, dlatego jest:

- darmowy,

- bez linków zwrotnych,

- moderowany.

Mogą być wpisy z mieszarek, ale błagam - żeby to brzmiało po ludzku.

Strona znajduje się tutaj spis stron internetowych.

UWAGA: Zastrzegam sobie prawo do zmiany treści NA KORZYŚĆ osoby dodającej - czyli Ciebie.

Jeśli uznam, że tekstu jest za mało lub coś dziwnie brzmi, to własnoręcznie dopiszę kilka neutralnych linijek na temat danej strony.

Jeśli Twój wpis będzie nieunikalny do potęgi (zerżnięty), wyrzucam go, a Twój mail i IP uznam jako spam.

Przykład:

Strona mechanika samochodowego

(twój opis)

Mechanika samochodowa to bardzo poważny temat, gdyż mechanik powinien być doświadczonym specjalistą. Warto mieć sprawdzony zakład samochodowy, któremu możemy powierzyć nasze auto.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Ledwo zdążyłem dodać link do katalogu, już 40 spamerskich wpisów:/ Powiedzcie czy w ogóle jest sens zakładać darmowy katalog?

Jeśli dodajesz te wpisy ręcznie i nie są unikatowe - tracisz czas. Nie chcę pięknych,poetyckich opisów stron, ale spam który wykrywany jest po pierwszych kilku linijkach wrzuconych w Google, będzie usuwany.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

o co chodzi? przepisuję kaszanka od tyłu, klikam dodaj stronę i nic się nie dzieje, żadnego komunikatu

Fakt - to był mój błąd, który już zmieniłem

Gdyby ktoś miał jeszcze jakiś problem, można wysłać opis i słowa kluczowe na priv.

nigdzie nie widze regulaminu

edyta:

no i wpis nie zakceptowany

Regulamin zaraz będzie. Skrupulatnie przeglądałem wpisy, więc jeśli był na zasadzie:

"na moja strona dobra telefony"

albo

treść którą wrzuciłem w google była zindeksowana, to nie będę dodawał takich stron.

Pewnie wielu będzie podawać swoje mądrości, ale wielu też stosuje taką zasadę i nawet jak kupisz kody, to i tak Ci wywalą.

Nie odrzucam wpisów dlatego że kogoś nie lubię czy ma brzydką stronę. Zatwierdzałem nawet wpisy z darmowych platform. Po prostu odrobina unikalnego tekstu i tyle.

nie ma regulaminu , nie napisałeś unikalny wiec sie lekko zdziwiłem ze odpadł

chętnie dodam jeszcze raz aby spełnił warunki

Napisałem w pierwszym poście:

Mogą być wpisy z mieszarek, ale błagam - żeby to brzmiało po ludzku.

Mimo wszystko wielki plus za to że przykładasz wagę do regulaminów, większość niestety tego nie robi i później są problemy w poważniejszych kwestiach.

Wracając do katalogu

Regulamin dodany, nie jest restrykcyjny, wpis nadal jest i będzie darmowy, przynajmniej do PR2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności