Skocz do zawartości

Blog z inspiracjami

Bartekk91

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o moim blogu, na którym co jakiś czas staram się umieszczać jakieś inspirujące zdjęcia, prace designerów, ciekawe miejsca, ogólnie wszystko co może inspirować.

Jak Wam się podoba grafika? Treści zamieszczane na stronie? Co mógłbym jeszcze tam umieścić wg Was? Jakie tematy poruszać?

Adres strony to www.artinspiration.pl

Więcej treści w artykułach, popraw słowa kluczowe (literówki), te same tytuły i keywordy masz na każdej stronie.

Masz jakiś pomysł po co Ci ten blog- chcesz na nim zarabiać, nie wiem, spełniać się jakoś?

Skąd bierzesz zdjęcia na stronę?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Sam często szukałem podobnych informacji, zdjęć i zauważyłem, że po polsku niewiele jest takich stron, więc postanowiłem stworzyć tego bloga.

Też trochę po to żeby nauczyć się WordPress'a. Prawie nic na nim nie zarobiłem i nie wiem dlaczego, co źle robię :)

Nie mam ostatnio czasu się nim zająć. Postaram się jednak niedługo wprowadzić jakieś zmiany i dodawać częściej artykuły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności