Skocz do zawartości

Google Index Checker (darmowy)

rokko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest możliwość (bardzooooooooooooo duża) że strona jest zaindeksowana a nie ma jej pod site i oto się rozbija cała ta idiotyczna dyskusja że autor twierdzi że jest zaindeksowana strona jak jest w site a to bzdura jakich mało - no dobra jest jeszcze większa że linki nofollo są nic nie warte

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

"Jest możliwość (bardzooooooooooooo duża)"

Bzduuuuuraaaaaa, jakich wiele w Twoim wykonaniu. Nie ma takiej opcji, jeśli strona jest w site musi być zaindeksowana inaczej wyszukiwarka Google nie pokazałaby wyniku - innymi słowy wpis który został zgromadzony w indeksie wyszukiwarki zostanie wyświetlony.

Kojotek_OX, zielonego pojęcia o tym nie masz i wypowiadasz się jako wielki znawca i fachman.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Ty masz naprawdę problem z rozumieniem co się pisze

Jeśli podstrona jest widoczna pod komendą site jest zaindeksowana

Jeśli podstrona NIE jest widoczna pod komendą site MOŻE być zaindeksowana

Jeśli podstrona jest w site link na takiej stronie NIE musi być zaindeksowany

Dotarło czy dalej nie ?

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 1 miesiąc temu...

@Kojotek_OX, farmazonów naczytałeś się i próbujesz wciskać je innym. Zamiast gadać bzdury przedstaw konkrety bo jak narazie "MOŻE" to z Ciebie jest specjalista SEO.

A tymczasem wszystkich użytkowników PiO zapraszam do testów.

Nowa wersja Google Index Checker, szczegóły w newsie >> https://techformator.pl/wydano-nowa-wersje-google-index-checker-1-1/

Pozdrawiam!

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Kojot ma rację. Jeśli na stronę/podstronę wejdzie bot to automatem dane zostaną przesłane do bazy. Ale to taki szczegół o który chyba nie warto się kłócić. Chociaż nazwa jest myląca, bo przecież chciałbym wiedzieć, czy dane trafiły do indeksu, a kiedy się pojawią w G to już drugorzędna sprawa. Tak czy siak dobre narzędzie, tyle że dla początkujących, bo na cholerę komu takie narzędzie przy dobrze podlinkowanej stronie.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

@Kojotek może i masz rację, ale dlaczego takim tonem piszesz swoje wypowiedzi, jak byś rozmówcę nienawidził ?

To ma być forum! Forum to miejsce wymiany poglądów, opinii, wiedzy ... a nie wylewanie pomyj na drugiego.

Jeżeli na tym forum reklamujesz swoje produkty, to czytający Cię potencjalni klienci zniechęcają się do Ciebie widząc taki poziom dyskusji, a nawet obawiam się supportu w Twoim wydaniu.

Rokko, mam pytanie :)

Widze ze program jest bezpłatny ale trzeba likować zeby dostac kod .. nieco mi sie nie chce lajkowac i instalowac go dla testow.

Stad pytanie:

Ile max linkow udaje sie przetworzyc z losowym timeoutem? 1k? wiecej?

Mam SB i tam proxy + wielowatkowosc daja dobre rezultaty, ale mam pewne zastrzezenia co do tego jak to jest sprawdzane i chciałbym wykonac kilka testow na duzych listach, stad pytanie o to jak duze listy testowales lub slyszales ze byly sprawdzane.

pozdrawiam

search_auditor_500x80_bf.png

Oczywiscie sprawdzanie z proxy. Tylko proxy oprocz padow, zwalniaja caly proces dosc mocno. Mam naprawde duze paczki i przy SB nie wiem czy to cecha SB czy ustawien proxy, ale nieco zaindeksowanych stron pokazuje mi jako braki w indeksie. Po powtornym sprawdzeniu site dla urli ktore byly poza indeksem, okazuje sie ze 50% jest w indexie. I to taka zabawa z SB ...

search_auditor_500x80_bf.png

"ale dlaczego takim tonem piszesz swoje wypowiedzi, jak byś rozmówcę nienawidził ?"

@san, kiedyś zwróciłem kojotkowi publicznie uwagę, że pomylił się i porada w obecnej postaci wprowadza ludzi w błąd. Teraz są tego efekty i na każdym kroku jak mnie widzi próbuje się odgryźć. potrafi tylko pisać wyssane z palca hipotezy, jak dotąd zero konkretów nie widziałem. Ja też mogę napisać że białe jest czarne a czarne jest białe, to jeszcze nie oznacza, że tak właściwie jest.

@Duchu, zauważ że Kojotek nie podaje konkretów. Brak konkretów równa się brak dowodów na istnienie jego teorii spiskowej, a kit w jego stylu może sobie wciskać ludziom na szkoleniach, którzy niewiele mają pojęcia o SEO - tyle w kwestii podsumowania. Każda teza powinna być uargumentowana dowodami. Jak kumpel przeczytał co napisał, zaczął się głośno śmiać i powiedział że... w tej sytuacji najlepiej aby Kojotek od razu odgryzł sobie głowę bo na chowanie w głowy w piasek już jest za późno. Nie chcę już kontynuować tego wywodu na jego temat, Kojotek niech sobie gwiazdorzy w UK.

@Paweł Sokołowski, to jest moja filozofia udostępniania darmowego oprogramowania, jeśli komuś nawet nie chcę się kliknąć w Lubię to nic na to nie poradzę. Poza tym to w Twoim interesie powinno być polubienie fanpage ciekawie zapowiadającego się bloga i projektu - nic więcej zdradzić nie mogę, ale powiem tylko tyle, że potrafię docenić stałość "uczuć" ;).

W testach uczestniczyły listy po 200 adresów, odstęp losowy 5-10s. Na większych listach nie sprawdzałem. Jedna z osób w komentarzach napisała, że udało się spr. za jednym razem 400 adresów.

Na ten moment wraz z ap_seo testujemy nowe rozwiązania.

W przypadku metody cache potwierdzam, że już po 10 zapytaniach wydanych w przeciągu 15s dochodzi do blokady adresu IP. Ta kwestia jest do rozwiązania, pracujemy nad tym ;)

Wracając do proxy, powiem tak jeśli zdołam rozwiązać pewien problem natury technicznej występujący przy jednej z metod, może się okazać, że proxy nie będzie nawet potrzebne, aby efektywnie sprawdzać stan indeksacji w Google ;) Pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Pozdrawiam wszystkich!

• 3 miesiące temu...

Kojotek,

Zamiast pouczać innych !!! spróbuj poprawić fatalne działanie produktów Omni, napisz w końcu porządne i aktualne instrukcję do programów Omni i zacznij rzetelnie pomagać klientom zamiast kazać im płacić za swoje błędy (zobacz najnowsze opcje panelu omni i jego opcje). Wyeliminuj partaninę po stronie swoich produktów i nabierz szacunku dla innych, jeśli nawet jest to twoja konkurecja.

Nie dawajmy się damać i wykorzystywać w ramach produktów Omni !!!

Macię watliwość: zajrzyjcie na strone kontakty ( https://omnipanel.pl/page/kontakt) i gwarantujemy więcej negatywmnych doświadczeń po kupieniu pruduktu Omni !!!. Przed zakupem produktu omni zapytajcie o opcje wsparcia serwisowego. Marketingowy wzor jak dziłać aby stracić klienrów !!

Każdy dokonuje swojego wyboru ale nie musi robić gupot, które inni już wcześniej zrobili !

jeśli zamawiasz fotoksiążki to zapraszam tutaj: https://www.szablony.in/ fotoksiazki/

• 4 tygodnie później...

Nowa wersja Google Index Checker 1.2, szczegóły we wpisie... https://techformator.pl/najnowsze-wydanie-google-index-checker/

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności