Skocz do zawartości

Sieci reklam CPM

PlayKiller

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na zaplecze to polecam TEN CPM. Na ważniejszych stronach odpaliłem w tle, a w zapleczach wyskakujace. Może coś do kieszeni wpadnie.

Jeżeli już polecasz to może coś sprawdzonego, z czego miałeś już wypłatę. Eh, narobiło się tych ludzi desperacko refów poszukujących...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

w tym temacie nie ma wiec skorzystam z okazji.

Zaakceptowali mi moj serwis z artykulami z wiki..

serwis wydaje sie byc dosc porzadny

https://www.adfreestyle.pl/ref/SCyEUoiVid7

jak tylko bede wiedzial cos wiecej to dam znac

ale mysle ze warto przetestowac

prog wyplaty 50zl

Edytowane przez ap_seo

Jeżeli chodzi o cpmfun to google nic o nim nie wie (nie można znaleźć żadnych konkretnych informacji). Jedyne co to że to scam, żadnych dowodów wypłat, minimum to 100$ do wypłaty

Jeżeli już polecasz to może coś sprawdzonego, z czego miałeś już wypłatę. Eh, narobiło się tych ludzi desperacko refów poszukujących...

Jeżeli twierdzisz że to scam to wpisz trafficrevenue wypłata 2012 :D możesz też sprawdzić z poprzednich lat również na zagranicznych stronach.

Wypłaca, a właścicielem jest Polak. Jak ktoś się zdecyduje to ref do rejestracji

-wysokie stawki (różne dla każdego kraju)

-strony nie wymagają akceptacji; można wstawić kod na każdą stronę

-dobre dla x zapleczówek które mają ruch z googla.

-stawka dla PL 0.7$ (2.39zł) za 1000uu wyświetleń reklamy. Dla USA 3.44$ (11.68zł) za 1k uu.

-wypłata na paypal od 5$ w ciągu 24h

Trzeba dobrze umieścić kod reklamy żeby ładowała się ostatnia- wtedy nie spowalnia strony

Edytowane przez Kede

Cóż, zarejestrowałem się na cpmfunie z któregoś z refów, jak cpmprofit kompletnie się "wygasi" zacznę korzystać :D Mam nadzieję jednak, że wcześniej ktoś potwierdzi ich wypłacalność

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

co to znaczy
x zapleczówek
?

0,7$ /1000uu to ja mialem wyzsze stawki jak sie kiedys bawilem ptp autosurfami...

"-dobre dla x zapleczówek które mają ruch z googla."

Za x podstaw jakąś liczbę/liczby. kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt. Można się domyśleć :)

Poczytajcie sobie tutaj... Może coś ciekawego znajdziecie...

Natomiast co do Traffic Revenue to korzystałem... Wypłacają bez problemu... Kontakt po Polsku przez Jabber bez problemu... Ale reklamy często zwieszają stronę... Tak więc polecam tylko do zapleczówek... A i Refferal nie działa... więc nie napinajcie się z reflinkami do traffic revenue...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Fajnie jakbyś jeszcze przedstawił chociaż jakieś dowody wypłat firm, które są opisane na stronie, którą podajesz :D

Cpmfun jak zostało już tu nie raz napisane, to typowy SCAM, prawdopodobnie do wyłudzania danych kont paypal.

Traffic Revenue ponoć dalej płaci, dowodów nikt nie przedstawił, ja natomiast podałem dowód na to, że u mnie płatność wisi od grudnia ub. roku a support milczy.

Prócz suchych opisów, myślę, że dla wszystkich lepsze są dowody na te wszystkie ochy i achy ;)

Edytowane przez xsebax

z tego co pamiętam traffic revenue wypłacał dość szybko (max 3 dni), do tego polski support bo to polaka serwis, pamiętam, że po polsku z nim pisałem, szkoda że takie szkodliwe reklamy ma i trzeba było zdjąć, cpx24 również nie polecam reff-y u nich nie działają.. albo są mocno "krojone"

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane