Skocz do zawartości

Sieci reklam CPM

PlayKiller

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się zarejestrowałem z ciekawości, zobaczę co to warte. Wstawię na próbę na kilka mniej odwiedzanych stron.

Z ciekawości zarejestrowałem się w tym MakingMoney123.net, zobaczymy co to warte.

Ja wrzuciłem na jedną stronę i testuję... Daj znać jakby były jakieś problemy czy coś...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ja bym się nie pakował w wątpliwego w działaniu systemu. Czasem te sprawdzone i stare oferują mniejszy zarobek, ale mamy pewność, że go otrzymamy, że nie będzie wirusów i jakoś to zadziała. Testować można, ale nie robiłbym tego na kluczowej dla mnie stronie.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

• 1 miesiąc temu...

zlicza wam na cpmfun wyświetlenia ?

Czasem tak jest że nie podaje dobrze zliczeń... A po paru godzinach wychodzi że zliczało tylko w panelu nie wyświetlało...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ja już dawno zrezygnowałem z CPM Fun. Nic mi nie zliczało, na dodatek generowało przekierowania. Won ode mnie z CPM Fun.

• 3 tygodnie później...

Z tego co widzę to nie ma żadnego systemu CPM godnego polecenia. Ewentualnie zdecydowałbym się na CPM Leader, ale nie mam za bardzo wolnego miejsca na stronie, żeby było widoczne zaraz po wejściu. No i te stawki dla Polski niezbyt zachęcające.

Zna ktoś jeszcze jakiś wiarygodny system CPM (może być z pop-ad)

EDIT:

Słyszał ktoś coś o https://www.adbrowser.pl ? I co się dzieje z Binlayer? Czy można się tam zarejestrować?

Edytowane przez bolo415

matury-online.pl - arkusze maturalne i porady dla maturzystów

jaktozrobic.org - zbiór poradników na różne tematy

• 2 tygodnie później...

@bolo415 sprawdź sobie cpmstar . Wczoraj w tej firmie za jeden baner dostałem więcej niż od Google Adsense .

https://fotoo.pl//out...411233_abcd.jpg

To są statystyki tylko za 1 baner ,a w google adsense naliczyli mi ok 80 Euro, ale 3 banery

W sumie jest to tylko strona zapleczowa ,ale jak dalej będzie mi tak naliczać, to zrezygnuję z Adsense i wezmę cpmstar na główne strony

Edytowane przez kokodżambo

Dzięki, sprawdzę to. Próbowałem ostatnio CPM Leader i paid to promote. Niestety zrezygnowałem. CPM Leader nie dość, że ma wygórowane wymagania takie jak, np. widoczność reklamy bez scrollowania i minimum 30 sekund użytkownika na stronie to jeszcze mają do tego śmieszne stawki dla Polski. Paid to promote ma lepsze stawki, ale niestety przekierowuje automatycznie na strony z wirusami więc również nie polecam.

matury-online.pl - arkusze maturalne i porady dla maturzystów

jaktozrobic.org - zbiór poradników na różne tematy

Popełniłem wielki błąd: nawiązałem romans z Trafficrevenue. Po zainstalowaniu ich reklam jakiś czas był spokój, ale ostatnio tak zaszaleli z pop-upami, że normalnie pop-up na pop-upie pop-upa poganiał. Miesiąc "współpracy" z TR skończył się zarobieniem sumy w kwocie pięć dolarów sześćdziesiąt trzy centy. Chyba jedyna zaleta tego systemu to wyjątkowo szybka wypłata środków...