gogoza Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 jak na razie to cpmfun i cpmstar to najlepsze sieci cpm, wg mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Któryś ci wypłacił? Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 cpmstar wypłaca regularnie 30 lub 31 każdego miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwesterna Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 I jak jest wkącu z tym " adfreestyle.pl " Jakie są stawki i czy są wypłacalni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Adfreestyle to CPC... Ale są wypłacalni... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 cpm24 nadal wypłacalny ? Korzystacie z tej sieci ? Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyMaster Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Możecie podawać dalej? Katalog filmów online https://www.boxfilm.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSales.pl Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ja jeszcze dodam NetSalesCPM.pl - sieć CPM'owa, która optymalizuje rożne źródła reklamy pod jak najwyższy eCPM. Najlepsze efekty są po około tygodniu/dwóch emisji. Monetyzujemy wszystko: a) popularne formaty reklamowe linki tekstowe c) popundery d) flyfootery (reklama na warstwie) e) ruch z zagranicy f) ruch z mobile Na początek troche mniej bedzie monetyzowanych rzeczy, ale generalnie juz mamy pierwszych rekordzistów. Jeden z serwisów sportowych uzyskał eCPM po kilku dniach rzędu ponad 3zł. Serwis edukacyjny dzisiaj zarobił koło 15-18zł eCPM. To oczywiscie nie jest norma, ale od 0,4 do 1zł na serwisie rozrywkowym bez contentu spokojnie opwinno być. Oczywiście wszystko też zależy od źródła ruchu...im więcej z zagranicy tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venzer Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Polecam dominatora jak twierdzą zagraniczni promotorzy, jeżeli chodzi o serwis CPM Jest to nowy projekt który zaskakuje ciekawymi rozwiązaniami. Jeżeli chodzi o prowizje to testując wrzuciłem na bloga ich baner i po 60 unikalnych wejściach na stronę naliczyli 0.15$ więc stawki są zadowalające więcej pod adresem : https://formyplatnosci.blogspot.com/p/reklama-cpm-wyswietlaj-baner-reklamowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A może https://iqad.pl/IQad/0,0.html ? Wprawdzie raczej dla większych serwisów, ale może warto sprawdzić? 1 Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-strefa Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Lis - korzystałeś z tego iqad ? Wydaje się ciekawym rozwiązaniem, pozostaje kwestia wypłacalności (choć widzę, że firmuje to Agora) więc problemu nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie, u mnie to by się pewnie nie sprawdziło, bo mam za mały ruch. To znaczy efekty by były, ale w złotówkach trudne do zauważenia. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Testuję CPM Go... (ref) CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbeen Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ktoś z doświadczeniem z CPM Fun może wie ile reklam można mieć na jednej stronie i czy liczą za nie dodatkowo? i Czy pisze gdzieś w regulaminie, że reklamy muszą byc na "górze" strony? ...sam nie moge znaleźć takich informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A ja testuję sobie https://a-ads.com/ (bez refa), system, który wypłaca wynagrodzenie w bitcoinach. Nie jestem pewien, czy to CPM czy CPC, ale faktem jest, że codziennie przychodzi mi od nich minimum 0,01 BTC (wg obecnego kursu jakieś 3,40 zł). System mam obecnie zainstalowany tylko na jednej stronie. Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi