Skocz do zawartości

Linki edu/gov

argern

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem stronę która podobno dostała filtra bo w krótkim czasie otrzymała zbyt wiele linków edu i gov i było to podejrzane.

właśnie tak się rodzą plotki - jedna baba drugiej babie powiedziała, że trzecia baba podobno i całe osiedle mówi o jednym...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

@wojtekk ten temat to w 80% stek bzdur

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Grisham jak mówiłem połowa technik i rad to są "plotki" , lub na podstawie kilku testów opinie i wcale nie musi to być wiarygodne, ale może. Nie znamy wszystkich elementów które wpływają na naszą stronę i dużo "plotkujemy" prawda ? Dopiero te plotki przetestowane przez dużą grupę userów dają miarodajne wyniki. Po drugie nie mówiłem że takie linki szkodzą , wiem że pomagają i zwiększają TR to fakt!!!, ale ich duża ilość w krótkim czasie na pewno szkodzi tak jak agresywne linkowanie zwykłe bo czym to się różni ;)

a nie bez powodu mówię podobno i być może :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Co to jest duża ilość? Ja w tej chwili mam listę na 500 takich linków i nikt się w PL większą nie chwali (nie mówię, ze nie ma, ale na pewno nie są to wielkości rzędu kilkudziesięciu tysięcy :beee:). Strony są zaspamowane co nie jest żadną tajemnicą i indeksacja to nie 100% w 3 dni (nawet gdyby była to nic nie zmienia), tylko 50% w miesiąc. Nie mów mi więc, że można zaszkodzić bo nie można, podobnie jak agresywnym seokatalogowaniem, co również widzę jest bardzo popularnym "podobno" ostatnimi czasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności