Skocz do zawartości

Zaproszenie Pinterest

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

przecież z ich strony można sobie zaproszenie wysłać.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Mi wysłali po 24 godzinach, nie skorzystałem bo nie lubię ingerencji w konto na fejsie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W ciągu 2 dni powininieś otrzymać zaproszenie. Sprawdź SPAM na poczcie;)

@dMien wysłali niemal natychmiast, ale akurat wyszedłem z pracy, więc dopiero teraz to zobaczyłem.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

nie żebym coś o tym wiedział więcej, poczytałem jedynie, że można dodać zdjęcia i tworzyć własne albumy (mój ojciec miał ciemnię w wojsku, więc co nieco o zdjęciach wiem, mam nawet kilka sztuk, takich starych aparatów, że głowa boli)

jednak zniechęca mnie ta wzmianka

Od jesieni zeszłego roku w Stanach Zjednoczonych, a obecnie w Polsce coraz głośniej jest o serwisie Pinterest, którego niektórzy określają już jako killera Facebooka i Twittera

nigdy z nich nie korzystałem, Facebook na giełdzie, to teraz fotkę z youtube połączą :)

Jeśli znajdziesz interesującą Cię ilustrację możesz ją skomentować, polubić lub przepiąć ją na swoją tablicę. Jeśli znajdziesz u kogoś całą tablicę interesujących ilustracji możesz zacząć ją śledzić. Wtedy będziesz na bieżąco informowany o wszystkich nowych plikach, które znajdą się na tej tablicy.

lubić to można bigos :) choć wszystkim zapaleńcom i osobom znającym funkcjonalność, życzę miłego spędzania tam czasu

.

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności