Skocz do zawartości

Z serii duży może więcej ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

@Iran nie polecam ogórkowej!

Może jakieś konkrety?

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

@Bartek w mojej opini serwery są do bani i często są oznaczane jako niezaufane ,nie ma kompresji gzip co chyba już jest wszędzie standardem, w supporcie na niczym się nie znają a jak doradzają to źle, albo dookoła. A te linki w stopce sklepu już same za siebie mówią o profesjonaliźmie tej firmy. Dla mnie to taki procreate hostingów .

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

No, ale gdzie jest problem? Nie chcesz idziesz gdzie indziej. To tak jak bym miał problem z tym, że po wyjściu bez parasola na deszcz jestem mokry.

Co do czy duży może więcej, to po ostatnich akcjach G raczej bym sie przychylał do stwierdzenia na kogo padnie na tego bęc :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Bartek w mojej opini serwery są do bani i często są oznaczane jako niezaufane ,nie ma kompresji gzip co chyba już jest wszędzie standardem, w supporcie na niczym się nie znają a jak doradzają to źle, albo dookoła. A te linki w stopce sklepu już same za siebie mówią o profesjonaliźmie tej firmy. Dla mnie to taki procreate hostingów .

W mojej opinii (wynikającej z doświadczeń kilkuletniego korzystania z ich usług) Twoja opinia jest do bani... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

problem wcale nie tkwi w hostingu tylko w probie przemycaniu linkow w skrypcie, co innego jakby to bylo jasno powiedziane, ze kupujac te usluge dostajesz ja niestety z tymi linkami

e:/ dodam tylko ze jest to droga usluga jak na obecne ceny

Zobaczyłem sobie ten sklep w demo, no linki są. Nie chcę ich? No nie chcę, co robię? Idę do konultanta. Pogadali my sobie i co mi dał?

https://home.pl/dokumenty/regulaminy/click-shop

Rozdzial V, podpunkt 6

"Elementem integralnym wyglądu Sklepu internetowego jest nieusuwalna stopka zawierająca informacje pozwalające zidentyfikować Usługę oraz home.pl, wraz z odsyłaczami do stron wybranych przez home.pl. Administrator sklepu jest zobowiązany do niepodejmowania działań zmierzających do usunięcia lub ukrycia tego elementu."

Eh te "wredne" home. Tu podobnie jak z SS, regulaminy czyta się przed, a nie po :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja nie mam nic przeciwko takim zagraniom. Zrobili własny produkt, mogą robić z nim co tylko chcą. Na ich korzyść jest fakt, że stał się on popularny i sam generuje tyle linków. Jak komuś to się nie podoba niech sobie napisze własną aplikację i po sprawie, albo niech wybierze coś z konkurencji. Rynek hostingu i domen to ciężki kawałek chleba, trzeba kombinować na różne sposoby.

Co to kwestii pozycjonerskiej to pomimo takiej ilości linków i tak nie są w top 10 (i bardzo rzadko bywają) na "hosting" i "sklep internetowy" więc nie ma się co ciśnieniować i robić z igły widły.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności