Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtru google

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie będę Ci pisał dokładnie jak to zrobić, ale jest metoda jak przez 301 uwalić konkurencję, natomiast generalnie 301 nie przenosi filtra lub bana, chyba, że zrobi się to za pomocą tej metody

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

301 przenosi filtr, sprawdzalem niejednokrotnie.

z filtru nie mozna wyjsc.

nie rozumiem co jeszcze mozna rozwijac?

ze jest to nieoplacalne?

Rozwijam: teoretyczne mozna owszem zglosic strone do google webmaster i czekac na cud, mozna tez wykonac inne czynnosci.

ale w praktyce - trza poprostu kupic nowa domenke i linkowac ja od poczatku normalnie.

zabawa w wychodzenie z filtra jest w 99% dluga niepewna i nieoplacalna.

A o jakich filtrach mówicie? Tych standardowych np. +50 czy +30? Jeśli tak to przeniesienie na nową domenę nie przenosi filtra, chyba że coś nie tak robicie heh. A i jeszcze najważniejsze pytanie za co filtr był, czy za czynniki na stronie czy z zewnątrz.

taa. obiektywnie skomentowała osoba która oferuje katalogowanie. że niby żal że nie Ty dostałeś zlecenie?

nie wiązałbym jednak tego z katalogowaniem a po prostu pingwinem. chyba że katalogowali wszystko w ciągu jednego dnia - może przyrost linków wywołał filtr aczkolwiek nie sądzę.

Chyba żartujesz :jezyk1:

Zerknij tu "filozofie" :

https://www.google.pl/search?q=%22Cz%C4%99sto+geje+rejestruj%C4%85+si%C4%99+na+serwisy+randkowe,+bo+my%C5%9Bl%C4%85,+%C5%BCe+b%C4%99d%C4%85+mia%C5%82y+wielkie+randkowanie+oraz+znajd%C4%85+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+swojego+%C5%BCycia.+Jednak+cz%C4%99sto+bywa+tak,+%C5%BCe+jednak+nie+mog%C4%85+sobie+znale%C5%BA%C4%87+odpowiedniej+osoby,+i+bujaj%C4%85+si%C4%99+z+jednego+serwisu+na+drugi,+coraz+bardziej+trac%C4%85+nadzieje%22&hl=pl&safe=off&prmd=imvns&ei=aJbHT9XVL4b6sga93LXDDg&start=0&sa=N

Hmm to nie zaciekawie to wygląda.

Mam jeszcze drugi serwis który pozycjonuje a mianowicie gaybook.pl i w takim przypadku połącze te dwa serwisy, tylko teraz pytanie co lepiej:

a ) czy zrobić przekierowanie 301 z gejkon.pl na gaybook.pl ( i jak to działa wtedy suma linków z gejkona i gaybooka sie połączy?)

b ) czy poprostu połączyć dwa serwisy i pozycjonować gaybook.pl

Dzięki za pomoc bo wiem że tematyka nie jest za ciekawa heh.

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

Prawdę mówiąc ostatnimi czasy tego nie testowałem, ale 301 nie powinno przenosić filtra.

Czyli co, wpadamy w filtr, przenosimy się na nową domenę, później 301 ze starej na konkurencje i jednego rywala mniej?

Chociaż po ostatnich zmianach chyba i to by mnie nie zdziwiło :D

• 3 tygodnie później...

Witam chciałbym wysłać prośbę o nowe rozpatrzenie strony, jednak co muszę wcześniej zrobić i jak umotywować to? Jakieś optymalizacje witryny?

Proszę o pomoc bo chciałbym naprawdę zostać przy tej nazwie. Dzięki

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności