Skocz do zawartości

Jak wyjść z filtru google

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

NA RUSKIM FORUM SEO co raz wiecej wzmianek i tematow wlasnie o zalatwieniu konkurencji. o pozytywnym doswiadczeniu kolegow:)

Nie wiem czy sie oplaca oplaca przez 301, raczej robi sie to taniej i prosciej

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

soprano oczywiście, w zaleceniach napisze żeby dodawać nie więcej jak 20 katalogów/24h i trzymać się daleko od seobohatera :D ( Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to cytowałem wcześniejsze posty gphp)

Wracając do merytorycznej dyskusji, to ogólnie mówiąc serwis jest slaby sam w sobie + brak dobrych linków.

Ja akurat z wypowiedzi naszego "białego rycerza" Dido w tym wątku nie nabijałbym się bo dobrze opisał problem - nauczcie się nie mieszać osobistych antypatii z merytoryczną oceną.

PS

Dido, nie słodzę Tobie i nie zmienię swojego zdania, że w wielu innych tematach pleciesz duby smalone i masz na stałe zainstalowane gogloklapki :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To nie są osobiste antypatie tylko zawodowe antypatie. Może powinniśmy się przeprosić z szukiem i zająć się merytoryczną oceną jego wypowiedzi? Co Ty na to?

Każdy troll musi być od czasu do czasu merytoryczny ... Skąd wiesz że ten jegomość nie jest na usługach google, przecież korzystają z firm zewnętrznych. Poza tym on gra na dwa fronty - jak to się nazywa?

EOT

nihil fit sine causa

Ja tam z nikim nie czuję się w obowiązku przepraszać ;) a wspomnianemu osobnikowi ręki nie podam ani wódki się z nim nie napiję - merytorycznie oceniam na 3+ , moralnie na mniej niż zero.

Z dostępnych mi informacji o firmach zewnętrznych współpracujących z GSQT to nic nie wiem o polskiej firmie , wiem o dwóch które obsługują ręczny "rating" i być może zatrudniają one Polaków.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności