Skocz do zawartości

Typer PiO: www.1x2.duu.pl

slawus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dopiero co odpaliłem ten skrypt :)

I myślimy ze @slawus nad tym aby zamknąć rejestracje w typerze a stworzyć wątek na PiO w którym chętni do gry będą się wpisywać a my w typerze założymy Wam konta, tak (cytuje) " aby brali udział tylko osoby z pio i aby się nagle nie okazało że ktoś ma 30 kont " :)

Na razie nie obstawiajcie ;)

No i dajcie znać jak robimy z punktacją, tak jak pisałem skrypt ma takie opcje:

• The number of points awarded for predicting the correct home score
  • The number of points awarded for predicting the correct away score
  • Number of points for predicting the correct margin of points.
  • Points awarded for predicting the correct winner or draw, i,e. correct result.
  • Points for predicting the correct score.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Fikas, wygrać można wiele, a dokładnie jeszcze nie wiadomo, bo co chwilę ktoś dorzuca nagrody, więc worek na nagrody trzeba szykować duży ;)

Zrobimy rejestrację po nickach z pio, będzie ładnie w tabelce widać kto prowadzi

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Nich ktoś założy osobny temat, wypisze wszystkie zasady, nagrody i ustali termin zapisów.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

poczekajmy z nowym tematem, na razie jeszcze w tym temacie dalej zgłaszajcie swoje pomysły, nagrody.

Aby nie było wątpliwości kto jest kto to osoby chętne do udziału najlepiej niech się zgłaszają w temacie, będzie wiadomo kto bierze udział i nikt się nie będzie pod kogoś podszywał. Wysyłanie na pw raczej się nie sprawdzi, szybko się skrzynka zapełni.

Kode na razie przetestuje jak to działa, ustawi punktacje i będziemy rejestrować zawodników ;)

więc jeszcze trochę cierpliwości proszę z rejestracjami i typowaniem.

Na stronie po lewej jest miejsce na linki, myślę co by je wykorzystać: każdy kto daje jakąś nagrodę będzie mógł umieścić link,

pewnie będzie ich dużo, ale na tym forum to chyba dodatkowym linkiem nikt nie pogardzi (ale nie wpuszczajcie stada rumaków bardzo proszę).

czekam na ciekawe pomysły, mam jeszcze jedną niespodziankę na dobry początek, ale to w odpowiednim czasie napiszę.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

czekam na ciekawe pomysły, mam jeszcze jedną niespodziankę na dobry początek, ale to w odpowiednim czasie napiszę.

Zdecydowałeś się zasponsorować mercedesa? :)

Co do terminu zapisów, to nie ma chyba sensu go ograniczać - ktoś może zajrzeć na forum 1-2 dni po zamknięciu rejestracji, a też by chciał wziąć udział w typowaniu. Ma wtedy mniejsze szanse, ale przecież "liczy się zabawa" !!!

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności