Skocz do zawartości

[prywata] Czy PiO pomoże w konkursie?

EuroTripEkipa

Rekomendowane odpowiedzi

A tak w ogóle to słyszałem że Polskie alkohole zeszły na psy , nie to co kiedyś ?

Ale tylko słyszałem bo sam jestem abstynentem w 99% , a whisky jest ohydna ;)

Polskie alko nie zeszły na psy, jest wiele smacznych marek,

a whisky jest dobra jak nic innego nie ma, bo inaczej masz rację, jest ohydna,

ja jestem antyabstynentem w 99,999% :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Sławus jak możesz podaj przekaże tym niedowiarkom . Wiem tylko że pojawiły się dobre browary bo mamy tu sklep gdzie są takie wynalazki od 5zyla wzwyż , ja osobiście pije tylko Desperados marne ale mi wchodzi a te 6% to lipa jest .I ja naprawdę jestem byłem abstynentem cholera wie bo od roku pije po jednym piwie średnio raz na 3,4 dni teraz lato się zbliża i zaczyna się codzienne picie jednego ale to maks jest .Osobiście wole obcować z Mary Jane ;)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Jeśli chodzi o dobre piwa to "normalnej cenie" to Brok Export (moje ulubione piwko:D) Goolman, Specjal, Noteckie, Corona. Jeśli chodzi o te z "wyższej półki" cenowej to Red Satan (z dodatkiem chilli), Guldendraak, Delirium. Co do ohydności whiskey: jeśli ktoś pił tylko balentynę, to wcale się nie dziwię, że ohydne wspomnienia zostały :)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

@FiKaS moim zdaniem ze spritem to się można wódki za czypiendziesiąt napić :) a łychę to z lodem (najlepiej od biuściatej barmanki ;) ) i dobrym papierosem :) whiskey z colą mówię zdecydowane nie :)

edit: literówka

Bo każda rozmowa prędzej czy później schodzi na temat alko albo cycków ;)

Polskie alko nie zeszły na psy, jest wiele smacznych marek,

potwierdzam są dobre alkohole w Polsce, ale czy to polskie? Zasięgnij sobie info ile firm w branży są naprawdę polskie. Na całym świecie branża alkoholowa radzi sobie znakomicie, polskie gorzelnictwo ma bogata historie i tradycje, ale i tak posprzedawali wszytko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności