Skocz do zawartości

Apel do wszystkich właścicieli katalogów

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

A sugerowanie kategorii jest też bez sensu, bo na to potrzeba czasu aż moderator łaskawie zaakceptuje twoją kategorię... I nigdy nie wiesz czy zaakceptuje czy nie ...

Jest bez sensu, jeśli sugeruje się podkategorię nie mającą nic wspólnego z daną kategorią lub podkategorię nazbyt wąską (w której znajdzie się najprawdopodobniej tylko 1 strona) lub podkategorię bardzo podobną do innej lub podkategorię identyczną, jak w innej kategorii. Wtedy faktycznie jest bez sensu. Ale jeśli podkategoria będzie w stanie skupić wiele stron wg określonego tematu, którego wcześniej nigdzie indziej w danym katalogu nie określono, to naprawdę duże szanse, że jednak będzie zatwierdzona. Wykluczam inne aspekty, typu tematyczność katalogu nie pozwala na wprowadzenie takiej podkategorii, albo względy prawne, etyczne, itp.

Przynajmniej ja tak robię, sam też dodaję ciągle nowe, jak trzeba, mimo, iż niektóre katy działają od paru lat, a mimo wszystko czasem zdarzy się luka... Poza tym trzeba uwzględnić też modę, niektóre branże pojawiają się, znikają po jakimś okresie, rodzą się nowe, itp. I w sumie im bardziej uniwersalna podkategoria/kategoria, tym lepiej, mniej potem z tym roboty.

A moderator wcale łaskawy być nie musi, jego podwórko, jego zasady. Z resztą trudno, żeby akceptował wszystko jak leci, bo po jakimś czasie byłby totalny bajzel.

Ot tak mi się zdaje.

Pozdrawiam.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

ja bym dal mozliwosc zasugerowania kategori w zamian za foto :)

ale tylko w katalogu erotycznym, czy każdym? ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

oooo to jest genialny pomysł... brakuje takich katalogów, w imieniu wszystkim kobiet DZIĘKUJEMY !

No może nie w imieniu wszystkich ;) Są katalogi kobiece - chyba najsłynniejszy https://katalog.mojakosmetyczka.pl/ . SEO to męski świat trzeba się przyzwyczaić. Na początku irytowało mnie jak panowie zwracali się do mnie zawsze per on, teraz już mi to jak to się mówi nieładnie wisi. Problem z kategoriami jest ogólny nie tylko ze stronami kobiecymi, myślę że nie warto robić z tego powodu wielkiej wojny - można po prostu zgłosić kategorię, albo dodać do innej i napisać w komentarzu: nie ma kategorii więc dodaję do takiej. Katalogując biuro rachunkowe często nie ma kategorii biuro rachunkowe za to są finanse, które też nijak mają się bo biura rachunkowego.

Nie karćmy facetów za to że są facetami ;) wiadome, że facet nie będzie dodawał w katalogach kategorii zdobienie paznokci no ludzie.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

oooo to jest genialny pomysł... brakuje takich katalogów, w imieniu wszystkim kobiet DZIĘKUJEMY !

Sugerowane kategorie:

- obuwie

- dziecko

- dieta

- ciąża

- fitness

- zakupy

- moda

- spa ?

Katalog stron dla kobiet - znajdziesz tam wszystkie wymienione kategorie... W innych moich wielotematycznych katalogach (nie tylko dla kobiet) chyba także znajdują się te wszystkie kategorie, wystarczy poszukać. Jeśli nie ma odpowiedniej kategorii, to w większości katalogów wystarczy ją zgłosić lub poprosić o utworzenie w info do moderatora - jeśli sugerowana kategoria jest sensowna, to zapewne nie będzie z tym problemu... ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

zawsze można zgłosoć brakującą kategorię :)

Nie zawsze bo niektóre katy maja tą opcję wyłączoną...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności