Skocz do zawartości

Bardzo dziwny przypadek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jeden z moich serwisów jest już ponad 2 lata w sieci, czasami dokładam kolejne działy i one się fajnie indeksują i pozycjonują.

Natomiast teraz mam bardzo dziwną sytuacją, dodałem 2 działy. I teraz na frazy związane z tymi działami działy nie mogą wskoczyć do pierwszego tysiąca nawet. Czasami wskakuje na pozycję 600-ą i później znowu spadek.

Dziwna rzecz jest taka że jak wpisuje frazę z działu pierwszego to na 200-ym miejscu jest dział drugi a działu pierwszego nie ma w ogóle - tego już w ogóle nie kumam?O co kaman?

Title, description, słowa kluczowe są jak najbardziej tylko na tych podstronach działowych, content unikalny- linkuje delikatnie bez zabiegów spamerskich i już nie wiem co można zrobić.

Co można sprawdzić, przetestować? Dziwne bo inne działy się trzymają a skala trudności fraz jest podobna.

Dodam jeszcze że na nowej domenie utworzyłem głupi blog (chociaż content unikalny) i na tą frazę jest na 2 stronie więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności