Skocz do zawartości

Przemoderowany Katalog

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Z niesmakiem piszę tego posta, ale wolę ostrzec innych.

Jeśli posiadacie serwis wielotematyczny, każdy dział zbudowany podobnie (menu, kolory), to nawet nie próbujcie dodać poszczególnych subdomen do katalogu onetu.

Pieniądze zainkasują, strony nie dodadzą. Powód: "Strona o podobnej zawartości lub strona tej samej firmy już znajduje się w naszych zasobach pod adresem:" - i tu adres strony głównej.

Ciekawe, że takie portale jak gazeta.pl ma mnóstwo dodanych subdomen, a nawet podkatalogów.

Wydałem 20 zł za nic. :)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

to ja napisze o katalogu wp.pl - do pozycji w katalogu dodaja oni zrzutekranu strony glownej dodawanego serwisu. No i tak wyslalem SMSa za 10 zl aby zaktualizowali informacje o serwisie (bo juz kiedys go dodawalem, ale ulegl gruntownej przebudowie, wiec inny tytul, inny opis, inny wyglad). O ile opis i ytytul lekko zmienili, to screen zostal stary, sprzed ponad roku. Maile nie pomogly.

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

Dodam od siebie, że wp.pl leci w kulki ostatnio sprawdzałem teorie jak to jest z ustawianiem wyników.

Dodałem strone poszło z 10 smsów, żeby strone dodali (opisy dałem podobne do tych stron z czołówki, lekka modyfikacja) a za każdym razem był e-mail.

"Nie moża dawać słowa kluczowego w opisie i title".

Co ma prawie każda www w top5.

Pomiajać już ich ustawianie wyników.

Od kiedy Onet nie chcial przyjąć mojej strony to omijam szerokim łukiem wszystkie te komercyjne katalogi typu WP i ONET o innych płatnych badziewiach nie będę wspominał. Lepiej się pomęczyć i dodać się do darmowych i zagranicznych katalogów. KOMERCHA PEŁNĄ GĘBĄ! Biorą kasę i nie dodają stron!

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

strona tej samej firmy już znajduje się w naszych zasobach

to jest największa bzdura, jaką usłyszałem od Onetu

Czy to jest katalog firm do cholery, czy stron ??

Trudno sobie wyobrazić istnienie firm, które zajmują się różnymi rzeczami jednocześnie, mają dla każdej części działalności odrębne serwisy ?

Ale najwidoczniej nie mieści sie to małych główkach onetowskich chłopców i dziewczynek

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności