Skocz do zawartości

WHS = czyszczenie wyników Google na zadany temat do 3 strony włącznie

Rekomendowane odpowiedzi

to ci? :beee:

Na dzień dzisiejszy w naszym systemie pozycjonowania całkowita liczba pozycjonowanych fraz wynosi: 6050 z liczby 1634 klientów. Z tego utrzymujemy 7502 unikalnych fraz na pierwszej stronie wyników wyszukiwarki.

Nasz Rynkowy Wskaźnik Skuteczności Pozycjonowania wyniesie zatem 124 %. Daje to bardzo wysoką średnią skuteczność pozycjonowania. Poniżej podajemy aktualna listę tych fraz, z możliwością przejrzenia wyników – dla zachowania poufności danych naszych klientów nie wskazujemy wprost którego klienta one dotyczą.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

124 % normy, jak za prl :beee: moze te spadki ostatnie to nie pingwin tylko WHS !

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

to ci? :beee:

Na dzień dzisiejszy w naszym systemie pozycjonowania całkowita liczba pozycjonowanych fraz wynosi: 6050 z liczby 1634 klientów. Z tego utrzymujemy 7502 unikalnych fraz na pierwszej stronie wyników wyszukiwarki.

[...]

Jak z 6050 fraz robi się 7502 unikalnych fraz ?

Ja się dziwie jak być tak nie rozsądnym pisać o wymarzonych 1634 klientach i myśleć, że US kiedyś tego nie zobaczę i nie sprawdzą ile klientów się księguje. Tam tez siedzą nie głupie ludzi co potrafią czytać co pisze w necie. Nu chyba że naprawdę maja 1634 aktywnych klientów, ale po poziomie ich strony firmowej i linkach co do niej prowadzą szczyrze wątpię w takie coś. Jeśli nie podpiepszają innych to mogą i mieć 5000 klientów, nic mi do tego, ja zazdrosny nie jestem z natury...

Ta z mojej oferty nie nazywała się ani ADP ani OneSite, ale to zupełnie nie ma znaczenia :P Bardziej chodzi o system pozyskiwania TOPow przez spam raporty :beee:

A mnie i tak ciekawość zżera:) Obstawiam Mass Gravity.

A co do spam raportów i zaplecz w topach, po przemyśleniu sprawy stwierdzam: Oj tam, oj tam :P

Ludzie naprawdę widzę większość woli naper---ać w konkurenta jak się zając swoim ( klienta) stronami, naprawdę nie rozumiem tego. Ale chyba nie muszę wszystkiego rozumieć , bo zasadami już nikt się nie kieruje, niestety

p.s obecne zmiany algo właśnie do tego doprowadzają, pootwierali drzwi o istnienie których niektóre ludzi wiedzieli, a teraz te drzwi dostępne dla wszystkich. Jak widac niektóre pomyśleli ze są mistrzami łamania zamków, tylko tak naprawdę zamków już niema i ślepej kurze czasami ziarno się trafi...

No niestety to jest POLSKA bez różnicy czy podp... do googla czy do US

powstaje nowy sklep na wsi to pierwsza wizyta us potem jak można sanepid itp. a co anonimy żądzą

i w googlarzu to samo - można anonim wysłać to ślemy - taniej niż pozycjonować swoje :)

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

krótko - masakra :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dlaczego macie pretensje że ludzie ślą spam rapoty? Gdzie nie wejde i czego nie czytam z oficjalnych materiałów Googla, to spam raport jest traktowany jako podstawowy obowiazek ;) Skoro Google (np. Mat w ostatnich video po Pingwinie pare razy powtarza - spam report) to dlaczego userzy maja tego nie wiązać z wytycznymi Googla. Google daje jasno do zrozumienia że taka jest ich polityka. Cytat z Matta brzmi mniej więcej: "jesli uważasz ze Twoja konkurencja stosuje jakiekolwiek metody poza dozwolonymi - poinformuj nas o tym przez spam raport".

Także to jest jak najbardziej etyczna i dobrze widziana metoda walki z konkurencją :) I jeśli ktoś jej używa wymiatając 3 strony wyników to jedynie pozostaje mu pogratulować. Ciekawe jak długo jeszcze pozycja G w PL będzie tak wysoka i ile osób jeszcze trzeba przekonać o syfie w G i towarzyszącym praktykom monopolistycznym żebysmy zaczeli używać Binga :)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności