Skocz do zawartości

Jaka galeria na WordPressie dobra pod AdSense?

SEOamator

Rekomendowane odpowiedzi

Mam od jakiegoś czasu takiego bloga, na którym jest sporo różnych zdjęć i blog właśnie ze względu na te zdjęcia jest odwiedzany. Jaką możecie mi polecić galerię pod WordPressa, żeby dobrze się sprawiała pod AdSense. W grę wchodzą darmowe bądź, gdy nie ma darmowych rozwiązań, płatne pluginy.

Co rozumiesz przez słowa "pod adsense"? Gdzie chciałbyś wyświetlać reklamy? Sam plugin galerii nie ma znaczenia. Kod wordpressa bardzo dobrze się modyfikuje i każdą galerię można dostosować do własnych potrzeb. Ja korzystam z tej wbudowanej i sprawdza się całkiem nieźle.

seowyszbanner.gif

"Pod AdSense" mam na myśli taką, gdzie np. bo mam wątpliwości, gdy użytkownik kliknie na zdjęcie i ono się powiększy nie zakryje reklamy AdSense - tutaj mam wątpliwości, czy jest to zgodne z regulaminem AdSense. Poza tym chodzi mi o taką galerię, przy której blisko będzie można albo sama galeria będzie umożliwiała wklejenie kodu w odpowiednie miejsce np. po lewej/prawej stronie albo pod/nad przyciskami nawigacyjnymi galerii. Szukam też czego, coś pozwoli używać javascriptowego powiększania zdjęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności