Skocz do zawartości

eCPM Spada na łeb i szyję!

D@nko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio zauważyłem coraz większy ruch na mojej stronie. Nagle zaczęła lecieć kasa jak nie wiem co ;)

A dwa dni później patrzę a eCPM spada z 1$ d 10 centów. Od tygodnia nawet jeden cent nie przybył bo ciągle spada.. !!!

Co może być nie tak?

To się nazywa w google "partnerskie traktowanie" :)

Czy nie lepiej poszukać zwykłego reklamodawcy?

Budujesz domy z bali. A jeśli potrzebny ci projekt pomocny bedzie Architekt wnętrz. A na czas remontu jedź nad morze -> Międzyzdroje noclegi.

Czy nie lepiej poszukać zwykłego reklamodawcy?

Już kilka "zwykłych reklamodawców" oferowało mi wykupienie rekalmy. Na początku odpisałem, że nie jestem zainteresowany, później przestałem odpisywać. Więcej miałbym kłopotów z ich uczciwością, umowami, itp. niż zarobku w porównaniu z AdSense.

Zamiast marudzić weź się za jakąś pożądną stronę, to zmienisz zdanie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności