Skocz do zawartości

Kot.pl, strona z obrazkami, video i grami

ARES

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

chciałbym poznać Wasze opinie na temat strony Kot.pl, którą opublikowaliśmy przed chwilą.

Jest to strona typu demotywatory/kwejk, na której znajdziecie niebawem wiele obrazków, filmów i gier związanych oczywiście z kotami.

Strona jest mega prosta, więc najchętniej poznałbym opinie na temat grafiki ;) Będę również wdzięczny za wszelkie sugestie :)

podobne_firmy_468x60.jpg

domena super, szablon, logo też fajne, ogólnie dobry pomysł, tyle tylko, że deczko podobne do kotburgera ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Wydaje mi się, że demotywatory, kwejk i wiele innych w tym stylu to kopia witryn m.in z Cheezburger Network, czyli icanhascheezburger.com, lolcats.com itd.

Oczywiście są strony tego typu poświęcone tylko kotom, ale można z nimi walczyć poprzez właśnie lepszą domenę, grafikę czy staranniej dobierane treści :)

Dziękuje za opinie ;)

podobne_firmy_468x60.jpg

Dla mnie nędza z bidą. No, ale gusta są różne.

TRENS, ale co jest kiepskie? Tematyka? Grafika? Wszystko?

Chętnie będę zaglądać, sporo osób też pewnie poleci stronę, jeśli content będzie dobry - a na razie jest średni;

Tler, wiadomo że gusta są różne, ale czy byłbyś w stanie wskazać co Twoim zdaniem powinno wylecieć z głównej do poczekalni (tam mają być te gorsze naszym zdaniem, ale jeśli zdobędą odpowiednią ilość lajków, będą przenoszone na główną)?

Dzięki za radę z forum, może w ogóle najlepiej nawiązać współpracę z jakimś kocim forum ;)

podobne_firmy_468x60.jpg

ARES: TRENS, ale co jest kiepskie? Tematyka? Grafika? Wszystko?

W Polsce mamy już chyba z 1000 stron tego typu.

Grafiki to tam praktycznie nie ma, nie licząc tego https://www.kot.pl/themes/kot/img/futro_item.png i reklam oraz tych fotek. No, ale w sumie na tego typu stronach te dwa ostatnie są najważniejsze

Chociaż może Ci się uda coś tam osiągnąć, domena ok, a wielbicieli kotów jest sporo.

Linkuj dalej i nie pier*ol

TRENS to już jest sporo :) A kot w topie, sierść, stopka z ogonem ;) ? Popatrz na inne strony tego typu, zazwyczaj tam nie ma grafiki, tylko zwykłe boksy z css'a ;)

Oczywiście jest wiele takich stron, ale nadal nie ma bardzo popularnej stronki tylko związanej z kotami, a temat jest chyba na topie.

podobne_firmy_468x60.jpg

Jak juz bylo wspomniane - stron tego typu sa tysiace. I na kazdej te same obrazki zerzniete z zagranicznych stron takich jak 9gag.

W Polsce jest juz cos o kotach, no ale powodzenia. Domena fajna, zas szablon szalu nie robi. kotburger.pl ma ladniejszy

Wyrzucałbym przerabiane obrazki lub specjalnie ustawione, bo nie wzbudzają żadnych emocji. Może też na tym forum, czyli tutaj- koty, po prostu spytać o to jakie warto dodawać obrazki i wybrać zdanie większości - to w końcu jest robione własnie dla nich :)

Mnie bawią typowo kocie zachowania (czyli jak polecieli w Simon's Cat) lub zadziwiające jak w tym "Znów zamknęli mi drzwi...".

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

7878978435567082822011 strona tego typu.. zbiera na wymioty..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Mi akurat przypadł do gustu szablon i motyw sierści :)

7878978435567082822011 strona tego typu.

To akurat strona w pełni poświęcona kotom więc raczej aż tyle tego nie ma ;) Pewnie chodzi Ci o sposób wykonania/ skrypt ala demotywatory, kwejk itd. stron są miliony (większość na darmowym skrypcie) ale będzie jeszcze więcej co nie znaczy że żadna z nowych nie może mieć swojego małego grona fanów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności