Skocz do zawartości

Error 404

ear

Rekomendowane odpowiedzi

ma górze z prawej strony można zmieniać piosenki, 404 zrobił mołdawski webmaster i pozycjoner co działa w Rosji, dla tego piosenki mołdawskie. W Moskwie bardzo dużo pracowników budowlanych z Mołdawii i właśnie to 404 do tego nawiązuje.

Kiedyś widziałem zbiór linków jak webmasterzy robili sobie jaja z uciążliwych klientów - klikanie w odpowiednie punkty logo i np. strona stawała w ogniu ;) fajnie się toto oglądało.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Tak to taka "moda" wśród rosyjskich webmasterów, robią ukryty animacje na stronach klientów i td, co w konsekwencji zwiększa ruch, juz podawałem kiedyś linki na PIO, nie chce mi się teraz szukać ;)

@MaxPan no właśnie coś kojarzyłem cyrylicę, ale nie chciałem rzucać słów na wiatr ;)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem czy mam omamy ale tu był mój post , w koszu go nie znalazłem i w sumie to już nie pierwszy raz mi się tak wydaje .

Zwariowałem czy coś jest na rzeczy? :soczek:

skoro już przy ruskich jesteśmy to polecam :

1,2,3, i mój ulubiony master

Generalnie chciałem spytać czy taką lub podobną stronke 404 da się tak ustawić żeby wskakiwała na wszystkie podstrony domeny gdzie takie 404 bład się pojawia jak to działa?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności