Skocz do zawartości

Zaplecze z blogów

Rekomendowane odpowiedzi

mam jeszcze jedno pytanie, powiedzmy że załoze 100 blogó pod zaplecze, mogą one miec ten same artykuły? Bez zmieniania słów, po prostu kopiuj wklej i nastepny, można tak? W przypadku stron dostaje sie bana i taka strona jest usuwana, a jak to sie ma z blogami?

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Voyager

Sądząc po twoich wypowiedziach i stanie wiedzy proponuję na początek raczej zająć się katalogowaniem niż zapleczami.. :)

W przypadku stron dostaje sie bana i taka strona jest usuwana, a jak to sie ma z blogami?

Usuwania z indeksu Google nie z serwera WWW.

Oczywiście nie ogranicze sie tylko 100 blogów, mysle o liczbie 1000 co i tak jest mało, i nie tylko na jednej platformie.

Z ciekawości - jak zamierzasz to zrobić? ;> (pytam jej/jego, PiOwicze cicho!)

Gość Voyager

Nie wiesz jakie frazy, pytasz czy na 100 blogach może być ten sam content, porywasz się z zakładaniem 1000 blogów niemając pojęcia jak tego dokonasz.. powodzenia ;-)

Dodajno sie artykuły z słowami kluczowymi, na razie czytam tak żeby ise zorientować, jak bede sie konkretnie za to brac to doczytam :D

Zakrapiana impreza w środku tygodnia :D?

Zamów u kogoś jakiś kurs na pozycjonowanie, bo na razie czarno to widzę.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Dla ciebie to może sie wydawac haotyczne, ale ja pytam czysto teortycznie, zakladając ze nie zrobie tego teraz tylko w przyszłości, doczytam naucze sie zreszta dla potrzeb własnych wiec jak spieprze to sobie samej :D Mam pewnien plan i pytam o te blogi bo nie wiem jakie działania mam podjąć czym sie zając czy lepiej skupic sie na tych blogach czy na efektywniejszych ale czasochonniejszych i trudniejszych stronach, pytam, analizje, wyciągam wnioski :D

poza tym nie zabieram sie teraz za pozycjonowanie, może za pół roku zaczne o tym czytać, najpierw musze pzreczytac pewna ksiazke, potem nauczyć sie modyfikowac skrypt strony itp, jak już wszystko ogarne wezme sie za pozycjonowanie, ale pytam teraz bo chce sobie nakreśli cel dziań

PS. nie, jestem trzeźwa, tylko troche zmęczona i mam niepełna wiedze z tego tematu :D

@Voyager

nie chce być pozycjonerm, troche to ciezkie a pozatym niechce wam psuc rynku :D chodzi mi bardziej o google adsense

Gość Voyager

Nie dość, że planujesz cokolwiek w bliżej nieokreślonej przyszłości to pytasz o takie rzeczy w dziale do tego nieprzeznaczonym ;]

Prosimy o niezakładanie w dziale Pozycjonowanie i Optymalizacja tematów nie wnoszących niczego nowego do zagadnień SEO.

Tego typu tematy będą przenoszone do działu dla początkujących, lub kasowane

3 dni odpoczynku, za niestosowanie sie do prośby

chodzi mi bardziej o google adsense

To jeśli będziesz tego używać na masowych blogach to już w pierwszych dniach dostaniesz bana :D

Nie dość, że planujesz cokolwiek w bliżej nieokreślonej przyszłości to pytasz o takie rzeczy w dziale do tego nieprzeznaczonym ;]
Prosimy o niezakładanie w dziale Pozycjonowanie i Optymalizacja tematów nie wnoszących niczego nowego do zagadnień SEO.

To jeśli będziesz tego używać na masowych blogach to już w pierwszych dniach dostaniesz bana :D

nieszkodzi dowiedziałam sie co chciałam

dlatego pytam, troche to zeszło z tematu ale sie co nieco dowiedziałam :D

dlaczego uważaasz że dostane za to bana, nigdzie nie słyszałam ze za zaplecze z blogów mozna dostac bana

Voyager, to wyobraź sobie co by było gdyby bravo girl się na ten temat rozpisało :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Gość Voyager

nieszkodzi dowiedziałam sie co chciałam

dlatego pytam, troche to zeszło z tematu ale sie co nieco dowiedziałam :D

dlaczego uważaasz że dostane za to bana, nigdzie nie słyszałam ze za zaplecze z blogów mozna dostac bana

Bez komentarza, a na śmieciowych blogach w to adsense to chyba robot yandexu będzie klikał ;) Poza tym jak poleci jeden śmieć to myślisz, że pracownik nie widzi pozostałych? Leci ban na wszystko i już baj baj możesz pisać wnioski a i tak oleją cie.

Za dużo jest w sieci blogów o łatwej kasie (i w ogóle zarabianiu przez internet) z blogów i reklam, coraz więcej tego shitu powstaje i upada po miesiącu bo plany byłyyy takie ambitne a życie to zweryfikowało bardzo szybko.

nie chcę stworzyc bloga, tym bardziej o zarabianiu, blogi potrzebne mi sa jako zaplecze, bo chcę mieć stronę i nie bedzie to strona o zarabianiu, internecie itp, normalne chodliwe tematy typu tatuaże ubezpieczenia itp. Daleto zastanawiam sie czy juz zakładac blogi i później tylko uzupełnic czy lepiej brac sie za strony.

pozatym nie napalam sie, wiem jakie to daje możliwości i jak trzeba sie namęczyc moge spróbowc nie zaszkodzi, prace stała mam a jak wpadnie troche kaski to tez bedzie dobrze. Nie mam hobby, nic mnie nie interesuje oprócz komputerów internetu wie cwole isc w te strone prowadzic serwisy jako hobby a ze kasa bedzie to ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności