Skocz do zawartości

Zaplecze z blogów

Rekomendowane odpowiedzi

Qrteczka, przeczytałem, że dziewcze nie chce bloga o zarybianiu.. trzeba odstawić lapka i iść spać :D

Karolina5 Voyager dał Ci dobrą radę - lektura "dla początkujących". Jak to przetrwasz i przeżyjesz to albo rozjaśni Ci się tak, że więcej pytań nie będziesz miała albo zaczniesz pytać o konkrety.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...pozatym nie napalam sie, wiem jakie to daje możliwości...

Tak możliwości są ogromne, tylko czasem po dłuższym takim nienapalaniu się, zapomina się o zabezpieczeniach i trzeba trochę zainwestować w pampersy, znaczy w odbudowę zbanowanego zaplecza.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Blogi - tak

Blogi z kopiowaną treścią - nie

Blog jest stroną www. Strona www ma swój unikalny adres wpisywany w pasku przeglądarki ma też swój adres IP.

Nie stawiamy 100 blogów, które mają pozycjonować tą samą frazę na hostingu z tym samym IP

Instalowanie bloga na serwerze jest tak proste, że radzą sobie blondynki.

Jak już postawisz jeden, weź się za ćwiczenia z modyfikacji skryptu: wygląd, przyjazne linki, instalacje wtyczek...

html, css, php ...h1 z img w parze i wykorzystanie pozostałych nagłówków, alt, title, wzmacnianie odnośników <strong>...

Odsianie informacji co ma być w meta, jaki title, jakie nasycenie słów kluczowych... ilość linków wychodzących na stronie...

A potem testy i analiza wyników, to potrwa więcej niż rok.

Uczenie się na własnych błędach bezcenne.

Dużo pracy przed Tobą.

Widzę, że Blondynka broni honoru kobiet :D Bardzo ładnie :pytajnik:

Jeszcze tylko jedna kwestia: budżet.

Ile pieniędzy możesz wydać na tworzenie zaplecz, ile czasu na to poświęcić, a ile i w jaki sposób chcesz zarabiać.

I musisz wiedzieć, że "las rośnie wolno, a płonie szybko". Ban od Google i pozamiatane.

Może lepiej zająć się zwykłą optymalizacją swojej strony oraz kupowaniem linków?

mam jeszcze jedno pytanie, powiedzmy że załoze 100 blogó pod zaplecze, mogą one miec ten same artykuły? Bez zmieniania słów, po prostu kopiuj wklej i nastepny, można tak? W przypadku stron dostaje sie bana i taka strona jest usuwana, a jak to sie ma z blogami?

Bez złośliwości ale po tym poście powinna się zakończyć dyskusja i autorka tematu powinna zostać odesłana do działu dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności