Skocz do zawartości

Google rozpoczyna sprzedaż TOP 1 ?

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

To ile Ty miałeś lat na tych koloniach, że już jajka miałeś zarosnięte? Pisz, że bałeś się na wypdach ze znajomymi jak o czyczkach gadali, a nie na koloniach z dziećmi ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kiedyś szybciej włosy rosły, niestety ku..wa szybko wypadać zaczeły :)

mówi się : "rozum zaczął wypychać .." ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A tak naprawdę to zapamiętajcie co napiszę - przyszłość leży w wyszukiwarkach "specjalistycznych" ....

raczej katalogi specjalistyczne (ręcznie robione) niż wyszukiwarki. Wyszukiwarki jakie by nie były zawsze będą zaspamowane ;)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Przeszła by, bo masz niezawodną funkcję w ustalaniu rankingu RAND() i powiedz mi ile algorytmicznie czasu w branzowej szukajce trzeba aby wyciąć w pień każdą stronę, która nagina jasny regulamin? Pingwin by pewnie nie zdąrzył bąka wycisnąć a całe MFA by poszło się paść ;)

Ja piszę o jasnych zasadach, gdzie każdy wie co ma i czego nie można. Nie pieps*enie o jakości wyników w oparciu o wskazowki typu: można ale i nie, to tak, ale i nie ;)

Taka tam utopia :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

no chyba nie tak do końca, bo już teraz żeby mfa nie wyleciało w ciągu 1 dnia musi się inaczej prezentować niż jakiś czas temu... dobrze przygotowane branżowe mfa miały by rację bytu w takich szukajkach - normalne, że z czasem wyleci ale swoje zarobi

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 3 tygodnie później...

@Almaster:

Jedyna rada - czytac dużo ruskich for :) Tam nie mają żadnych problemów z update algo i nie zniechęcają sie do "pozycjonowania" przy byle pretekscie ze strony G ;)

Sieczka w wynikach G jest taka że używam Binga, bo cierpliwości nie mam żeby się przedzierać przez ten syf reklam, spamu i calych stron wynikow z jednej domeny na ktorej juz bylem i gdzie nic nie ma oprocz tagow. Masakra, oby tak trzymali - jest szansa że wiecej osob zrobi tak jak ja ;)

search_auditor_500x80_bf.png

@Almaster:

Jedyna rada - czytac dużo ruskich for :) Tam nie mają żadnych problemów z update algo i nie zniechęcają sie do "pozycjonowania" przy byle pretekscie ze strony G ;)

Sieczka w wynikach G jest taka że używam Binga, bo cierpliwości nie mam żeby się przedzierać przez ten syf reklam, spamu i calych stron wynikow z jednej domeny na ktorej juz bylem i gdzie nic nie ma oprocz tagow. Masakra, oby tak trzymali - jest szansa że wiecej osob zrobi tak jak ja ;)

Polecam https://duckduckgo.com/. Sam jestem na etapie szukania alternatywy dla G i DuckDuck wypada całkiem sensownie.

Google tak prowadzi "polityke" żeby monetyzować ich produkty. Produkty wchodzą bezpłatne, a po wyparciu ich płatnych konkurentów zaczynamy wprowadzać reklamy i opłaty za korzystanie ;) Takie mapy już wyświetlaja reklamy i są płatne ... To samo dotyczy wszystkich usług Googla, łącznie z tzw ruchem organicznym. Kupić link w Google = dobrze, kupic link u kumpla = żle :)

Ten duckgo to lipa ;) Sorki, ale nie dosc ze nie rozroznia jezyka keywordow to stopien indeksacji sladowy.

Testowa strona po komendzie SITE:

duckduckgo - 3

bing - 2.102

google - 63,900

search_auditor_500x80_bf.png

Polecam https://duckduckgo.com/. Sam jestem na etapie szukania alternatywy dla G i DuckDuck wypada całkiem sensownie.

Bardzo ciekawa propozycja. DDG jest multiwyszukiwarką, czyli ciągnie dane z innych wyszukiwarek (Google, Yahoo i Bing), ale sam układa ich kolejność. Jest wtyczka do FF to potestuje.

Co do pomysłów propowania alternatywnej wyszukiwarki to bardzo żałuję, że swego czau padł Morfeo (Onet.pl) i www.szukacz.pl.

Czechów stać na seznam.cz.

Rzucanie palenia - czyli pewien test.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności