Skocz do zawartości

Google rozpoczyna sprzedaż TOP 1 ?

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

z jednej strony chcecie używac binga z drugiej strony wszyscy i tak pozycjonuja sie w gugle - wynik: 1:0 ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zakladajac, ze bing by sie dostosowal jakosciowo pod PL

mozna napisac list otwarty ;) [...]

niestety tajemnica korespondencji :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja czekam kiedy całe top 10 będzie sprzedane, pół roku i to się stanie, w google marynarze latają po tonącym okręcie ;)

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Sądze ze taka akcja miałaby raczej wydzwięk społeczny. W Polsce jest wyraznie zachwiana równowaga i praktyki monopolistyczne Google wpływaja na nasz rynek duzo silniej niz w innych krajach. Google staje się wyszukiwarką reklam i walczy ze swoja konkurencją. To nie dostarczanie wyników stało się ich celem a dostarczanie płatnych wyników. To zresztą wypływa z całej strategii firmy, łacznie z pozyskiwaniem "partnerów" typu Mozilla Fundation, etc.

Dla naszych dzieci to zróbmy, żeby nie musiały tak jak my walczyć w browsers wars przeciwko MS ;)

search_auditor_500x80_bf.png

??? nie bardzo rozumiem

ironia,sorki ;)

Wracając do tematu to google juz raz oberwało za wykorzystywanie monopolistycznej pozycji rynkowej dla promocji wlasnych produktów.

@Zgred - biznes biznesem ale czas najwyższy skończyć z tą bajką "troski o użytkowników i jakości wyszukiwań" bo mi sie wydaje, że ta cała troska polega tylko i wyłacznie na stworzeniu sobie furtki do "laczowania konkurencji" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

no cóż masakra na max :] Teraz zacznie się dopiero sieczka w SERPach ;)

A czemu bing a nie yandex? albo netsprint? kurka ja bym i spaiki dał szansę. Mnie się widzi, że pluralizm i konkurencję trzeba promować a nie jednego gracza. Wypromować binga będzie łatwo ale żeby potem wszystkim nie pokazał ()() jak monopol złapie...

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

I gdzie ten list otwarty umieścimy? W google? Przecież dostanie bana za niewartościowy content ;)

Niestety, ale prawda jest taka, że jesteśmy w du**e. Nikt z gugla nie zrezygnuje, będziemy psioczyć, wkurzać się i kląć, a gugiel i tak się będzie szarogęsić i tak... I nic nigdy z tym nie zrobimy. Dopóki google będzie darmowe dla użytkowników (nie webmasterów czy właścicieli stron) to ludzie będą z niego korzystać.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Bez dużej akcji społecznej, jakaś tam kara dla G to pikuś. Jedyne co mozemy zrobić to uswiadomic naszym znajomym, klientom, itd że są alternatywy do Google. Akutar to my uchodzimy za specjalistów od spraw wyszukiwania i jak uznamy ze Bing jest lepszy to bedzie :)

Czemu promocja bing? bo jest swietna okazja, wychodzi win8 ;)

Yandex - daj spokoj, przy naszym rusofobiczny nastawianiu żeden klint mi nie zechce szukać "u ruskich" :)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności