Skocz do zawartości

System prywatnych Presell Page xemix.eu

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przez najbliższe 24h mogą wystąpić problemy z dostępem do domeny głównej (xemix.eu) oraz kontaktem mailowym, gdyż zmieniam serwer.

W razie pilnych spraw proszę o kontakt na GG: 9015944.

Przepraszam za utrudnienia.

Pozdrawiam.

#edit: powinno być już okej.

Jako, że pomyliłem wątki piszę jeszcze w tym temacie :D

Skorzystałem z usługi i mam jedno do zarzucenia. Chodzi mi tu o raporty. Linki są wklejone w treści maila, więc trzeba je samemu skopiować do pliku. Jest to żmudna robota ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Faktycznie, nieprzemyślane rozwiązanie :) Funkcja ta została dodana do panelu i kolejne raporty będą już zawierać raport w pliku .txt jako załącznik.

Dodatkowo, przygotowuję, myślę, że ciekawą propozycję mającą na celu jeszcze bardziej unaturalnić naturalność tych blogów :) Oferta będzie dotyczyć stałych klientów, którzy zamówili co najmniej kilkanaście projektów, czyli już takich "swoich", zaufanych. Szczegóły będą dostępne już niebawem, aczkolwiek już teraz zapraszam.

Dziś czeka mnie kolejna zmiana serwera, tym razem część precelków dostanie nowy serwer, a co za tym idzie - mogą być lekkie opóźnienia w realizacji zamówień oraz część blogów może być niedostępna w związku z czasem odświeżenia DNSów. Precelki powinny śmigać szybciej, a co dodatkowo idzie za zmianą serwera to dodatkowe IP - każdy precel będzie miał indywidualne IP, więc już teraz w ofercie będzie 20 domen = 20 różnych IP ;)

Przepraszam za to zamieszanie, mam nadzieję, że więcej serwera wymieniał już nie będę.

Pozdrawiam i zapraszam.

W pierwszym poście:

Koszt wykonania usługi:

• 10zł, w przypadku, gdy klient dostarcza tekst zagęszczony synonimami (min. 1500 znaków tekstu wynikowego)*
  • 15zł, kiedy właściciel przygotowuje tekst zagęszczony synonimami (ok. 2000 znaków tekstu wynikowego)

Czyli jest ta i ta opcja; jak artykuł sam dostarczysz to płacisz 10PLN, a jak ja piszę to 15PLN ;)

Pozdrawiam.

Chciałem zapytać autora oferty czy jeden artykuł zmieniony synonimami pojawia się na wszystkich 20 blogach czy trzeba więcej tekstów dostarczyć? System sam zmienia synonimy czy muszę sam się o to zatroszczyć?

A weteranów pozycjonowania chciałbym zapytać czy mi się opłaci taki interes? Przede wszystkim czy tyle tekstów z synonimami mi nie zaszkodzi? Nie jestem zbyt obeznany ;) Chcę pozycjonować na hasło mające 10 tysięcy wyszukiwań miesięcznie, narzędzie adwords twierdzi że fraza jest średnio konkurencyjna. W tym momencie jestem na 9 miejscu

Prowadzę bloga recenzje książek

Jeden artykuł zagęszczony synonimami na min. 1500 znaków po wygenerowaniu wystarczy na 20 precelków, aczkolwiek jeżeli ktoś ma życzenie to może czy to więcej dosłać czy zamówić - nie ma problemu :D Oczywiście, że dostarczasz mi tekst w źródłowy w postaci {synonim1|synonim2}, a system sam losuje artykuły, aczkolwiek tekst musi być poprawny i logiczny.

A co do drugiej części posta - cena jest na prawdę niska, więc może warto spróbować? :D

Wszystko już gra od jakiegoś czasu (odnośnie zamiany serwerów), wszelkie zaległe zlecenia zostały dodane wczoraj i raporty powinny być już na mailach (bądź będą spływać, jeżeli ktoś zażyczył sobie rozłożenie dodawania w czasie).

Wracam do normalnego tempa pracy, linkowania no i przygotowania tej zapowiadanej ciekawej oferty dla stałych klientów :)

Pozdrawiam i zapraszam.

#edit: Taka ciekawostka: wpisy indeksują się w średnio 5-10 minut po publikacji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności