Skocz do zawartości

System prywatnych Presell Page xemix.eu

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za opinie :)

Były lekkie zaległości, ale już wszystko nadrobione i raporty wysłane.

Przygotowuję profesjonalny panel klienta, gdzie każdy będzie mógł się zarejestrować, dodawać projekty, na bieżąco monitorować stan dodawania i jeszcze kilka innych funkcji, więc będzie się to mogło odbywać lepiej i szybciej - mam nadzieję, że wszystkim przypadnie to do gustu i każdy będzie zadowolony.

Wcześniej też zapowiadałem ciekawą funkcję, która miała zostać wprowadzona dla stałych klientów - nie zapomniałem o tym i zostanie to wprowadzone wraz z nadejściem panelu klienta.

Wszystkich zainteresowanych już teraz zapraszam do zamówień.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Wspomniany wyżej Panel Klienta jest już gotowy. Potrzebuje jednej osoby, która jeszcze sprawdzi wszystko oraz doda swój projekt (ze swojej strony przyznaję odpowiednią ilość punktów; wymagany będzie dobry tekst, min. 1500 znaków po wygenerowaniu) i wychwyci ewentualne błędy. Zainteresowanych zapraszam na bok@xemix.eu

Przepraszam, że post pod postem :)

W dniu dzisiejszym pragnę poinformować o oficjalnym starcie Panelu Klienta projektu Presell Page Xemix. Wszystko już jest sprawne, przetestowane i można dodawać projekty. Od teraz wszystkie zamówienia będą odbywać się wyłącznie poprzez w/w panel, tam każdy może zarejestrować swoje konto i dodać projekt, przy tym istnieje możliwość śledzenia aktualnego procesu dodawania itp.

Motywem przewodnim była prostota, intuicyjność - mam nadzieję, że udało się to zrealizować i panel jest dla wszystkich przejrzysty i prosty w obsłudze.

Powstało również FAQ, czyli najczęściej zadawane pytania - proszę przed dodaniem pierwszego projektu się zapoznać z tym działem, jednak w razie wątpliwości/pytań służę pomocą.

Bardzo ważną kwestią jest zupełnie nowa, obowiązkowa funkcja - obrazki do postów. Teraz do każdego projektu obowiązkowe są miniatury w celu jeszcze bardziej unaturalnienia blogów - szczegóły w panelu.

Przygotowane są jeszcze dwie dodatkowe funkcjonalności do panelu, planowana data wprowadzenia to najbliższy piątek, czyli jutro.

W panelu klienta jest ważna strona - aktualności. Będę tam umieszczał wszelkie świeże informacje, zmiany ewentualne planowane czasowe wyłączenie dodawania (np. na okres konserwacji czy innych prac związanych z preclami).

Dodatkowo, pojawiła się opcja z atrakcyjnymi rabatami przy zamówieniach większych ilości punktów, szczegóły również w panelu.

Niestety, ta wiadomość nieco z innej beczki - w ciągu kilku dni prawdopodobnie podrożeje usługa wraz z napisaniem tekstu (czyli cena samego tekstu ulegnie podwyżce).

Miałem coś jeszcze napisać, ale zapomniałem, więc jeżeli to coś ważnego to dopiszę, a w razie pytań, wątpliwości, sugestii itp. zapraszam do kontaktu czy to na maila czy tutaj na forum.

Adres panelu: Precle.xemix.eu

Pozdrawiam i zapraszam :)

Ostatnio zapowiadałem wprowadzenie jeszcze dwóch funkcji do panelu, z lekkim poślizgiem, ale są już dostępne:

• Tester kodu
  • System Ticketów

Od piątku dostępny jest w Panelu Klienta Tester Kodu (popularnie nazwany wśród pozycjonerów mieszarką), dzięki któremu możemy wprowadzić tekst zagęszczony synonimami i sprawdzić w kilku wersjach jakie daje efekty po wygenerowaniu. Dodatkowo, tester sprawdza czy wszystkie klamry są prawidłowo domknięte, a w przypadku wykrycia błędu w składni podświetlane jest miejsce gdzie jest błąd, brakuje klamry w celu szybkiej lokalizacji i poprawy.

Dziś do panelu został wprowadzony System Ticketów - Zgłoszeń. Dzięki wprowadzeniu tej funkcji można w bardzo szybki sposób zgłosić np. błąd, czy inne kwestie z kilku kategorii, a także w szybki sposób skontaktować się z Administratorem (czyt. ze mną :) ) w obrębie panelu. Wystarczy dodać zgłoszenie i oczekiwać na odpowiedź Administratora :)

Zapraszam wszystkich do rejestracji i skorzystania z systemu Precle.xemix.eu. Jeżeli macie jakieś sugestie odnośnie funkcjonalności czy innych kwestii związanych z całym systemem - zapraszam do zgłaszania, każdą rozpatrzę :)

Pozdrawiam.

W dniu dzisiejszym została dodana zapowiadana pierwsza dodatkowa usługa dla użytkowników systemu tj. katalogowanie w grupie Katalogi.xemix.eu - ceny zaczynają się już od 6zł/strona! Szczegółów nie będę opisywał, dostępne są na w/w stronie oraz w Panelu Klienta w zakładce Aktualności.

Już wkrótce pojawia się inne usługi w atrakcyjnych cenach.

Wszystkich zainteresowanych już teraz zapraszam do rejestracji i korzystania z systemu precle.xemix.eu :)

Pozdrawiam.

W dniu dzisiejszym za sugestią kilkunastu użytkowników została dodana nowa funkcja do panelu, a jest nią Wersja robocza projektu. Od dziś każdy może zapisać nieuzupełniony w 100% projekt w wersji roboczej i wrócić do niego później.

Dodatkowo, uzupełnione zostało trochę FAQ, dodanych zostało kilka punktów - zapraszam do zapoznania się.

Masz jakieś sugestie, propozycje? Napisz, każda zostanie wzięta pod uwagę :)

Zapraszam do rejestracji i dodawania projektów w precle.xemix.eu

Pozdrawiam,

SM.

W związku z poprawą jakości usługi projektu wraz z napisaniem tekstów przez Administratora dziś nastąpiła zmiana cennika usług. Do tej pory koszt samego tekstu wynosił 10 pkt (czyli 5zł), obecnie wynosi 20 pkt (10zł). Teraz jednak będą to wartościowe, dobrej jakości artykuły o długości 2500-3000 znaków.

Naturalnie, kto do tej pory zamówił punkty na projekt z napisaniem tekstów przez Administratora będzie mógł w starej cenie dodać taki projekt - wystarczy otworzyć ticket w panelu.

Wprowadzona także została możliwość zakupów hurtowych punktów na usługę wraz z napisaniem tekstów - kolejno 1, 10 i 20 projektów.

Pozdrawiam i zapraszam do Precle.xemix.eu

SM

PS. Cena samej usługi projektu nie uległa zmianie i jest to jak do tej pory jedynie 10zł.

Ustawiłem 10 projektów i czekam na publikacje. Właściciel bardzo pomocny, a samo przygotowywanie projektów moim zdaniem bardzo komfortowe.

Wielkość bazy jak dla mnie bardzo sensowna - 20 precli gwarantuje, że teksty (nawet słabo synonimizowane) są względnie unikalne.

Kolejne precle dodawałbym do projektu jako osobne paczki, tak aby przy dodawaniu tekstów można było wybierać docelową grupę dla publikacji.

Minusem dla mnie jest brak FV.

Ogólnie ciekawy projekt.

Dzięki za opinie, sugestie.

Co do kolejnych precli - myślałem raczej o wspólnej bazie, osiągnięciu pewnej liczby precli (większej) i jeden projekt = cała baza. Ale to jeszcze zobaczę, rozważę za i przeciw i jak grupa precli będzie rosła to będę myślał co i jak.

Tak czy siak - zapraszam do rejestracji i dodawania projektów :)

• 3 tygodnie później...

Mam pytanie do obecnych i przyszłych klientów systemu: czy byliby chętni na system komentowania wpisów? Takie komentarze przy wpisach pozwoliłyby unaturalnić blogi i wspomóc indeksację wpisów itp. Wszystko oczywiście odbywałoby się automatycznie, każdy mógłby komentować swoje wpisy w Panelu. Pytam wstępnie czy byliby zainteresowani taką funkcją, bo ja uważam, że warto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności