Skocz do zawartości

co jest z tym skubancem ?

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czemu ale google bot indeksuje mi tylko strone glowna i podstrony prowadzace z niej ale tylko o jeden poziom, dalem mu juz do lykniecia ladna mapke xml, zrobilem mu jeszcze nawet w html wiec nie umiem wymyslec czemu skubany nie chce mie zaindeksowac

macie jakis pomysl na to ?

1. Podałbyś adres strony. Tak to mogę zgadywać, że albo trzeba lepiej zlinkować, albo po prostu poczekać.

2. Trzy linki z podpisie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

No widzisz... Mi też ostatnio zaczął więcej łazić po stronach, po okresie zastoju. To tak falami jest, na wszystkich moich stronach. I nie zakładałem nowego tematu. Tu jest ważna cierpliwość.

Co do indeksowania plików przed mod_rewrite, to pewnie tak pokazuje Ci jakiś skrypt do "łapania botów". Jeśli Tobie pokazują się dobre, to googlebotowi pewnie też.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

No widzisz... Mi też ostatnio zaczął więcej łazić po stronach, po okresie zastoju. To tak falami jest, na wszystkich moich stronach. I nie zakładałem nowego tematu. Tu jest ważna cierpliwość.

Co do indeksowania plików przed mod_rewrite, to pewnie tak pokazuje Ci jakiś skrypt do "łapania botów". Jeśli Tobie pokazują się dobre, to googlebotowi pewnie też.

ok postaram sie byc bardziej cierpliwy, ale myslalem ze jak stronka jest prawie 3 miesiace to gbota stac na wiecej niz 40 zaindeksowanych stron

@ erbit, o co ci konkretnie chodzilo ?

W okresach update dostrzega sie oslabienie indeksacji...

Tym bardziej, że obecnie są jeszcze zmiany na Big Daddy.. słowem - cierpliwości , zaindeksuje.

W tym czasie postaraj sie zróżnicować title dla podstron oraz description - byc mzoe to jest częscią problemu -> https://search.msn.com/results.aspx?q=site%....com+&FORM=QBRE

No i przyjazne URL powinne przyspieszyc indeksacje -> https://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3...aj+w+Google&lr=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności