Skocz do zawartości

clark.com.pl

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich do dodawania artykułów do nowego precla : clark.com.pl

Domena z dropped.pl, obecnie posiada PR5

strona będzie stale rozwijana i stopniowo linkowana z mocnych polskich katalogów, dodane artykuły będą mocno moderowane aby jakość strony i tekstów była utrzymywana na wysokim poziomie

szczegóły dotyczące artykułu tutaj

najważniejsze to 1700 znaków, unikalna i merytoryczna treść, jeden link w tekście

gdyby były potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe kategorie piszcie w tym temacie albo PW

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

tak, zgadza się, co dowodzi tego że jeden mocny BL jest o wiele lepszy niż tysiące słabych ;)

domena przechwycona na początku tego roku, po majowym update PR bez zmian

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

• 3 tygodnie później...

Ustaw style dla obrazków, żeby zlewały się z tekstem i wywal te angielskie wtrącenia :) przecież to 10 min roboty.

Wpis dodałem.

Zrób coś z tą indeksacją - sprawdzałem wpisy z 25.06 jeszcze ich nie ma w indeksie, jest na to prosty sposób, ale nie podam Tobie go na tacy - poszukaj.

Jak chcesz się przekonać, że wpisy mogą się indeksować w 2 minuty to zapraszam do mnie.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

dziękuje za uwagi dotyczące serwisu

co do indeksacji to rzeczywiście na chwilę obecną trwa to kilka dni, popracuje nad tym żeby wpisy indeksowały się max w 24h

• 1 miesiąc temu...

zapraszam do dodawania swoich tekstów

po ostatniem PR update strona główna ma PR4, a większość wpisów dodanych przed 1 sierpnia otrzymało PR2 (wpisy które zawierały nagłówki H, pogrubienia, dodatkowe obrazki)

obecnie aby utrzymać wysoki poziom strony i zadbać o to aby wpisy dostały PR przy następnym update - minimalna długość artykułu to 2500 znaków

Tekst odnośnika "Ostatnia" nie mieści się na tle buttonu - mam na myśli button przy wyborze stron artykułów na stronie głównej. Jutro dodam unikalny artykuł. ;)

Muszę przyznać, że wymagania dość surowe, mam nadzieję, że przekłada się to na jakość serwisu.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Dodałem wpis Marvel Heroes Online, ponad 3000 znaków bez spacji. Proszę uprzejmie o dodanie wspomnianych nagłówków h1, h2, h3 - jestem zielony w tych sprawach a nie chciałbym żeby tekst poszedł na marne.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

tekst już zaakceptowany i już zaindeksowany

nagłówki h1 ... h3 nie sa obowiązkowe :) tylko zalecane

co do surowych wymogów - tylko poprzez takie zaostrzenia strona jest w stanie stać się wartościowym serwisem zaróbno dla osób odwiedzających jak i dodających artykuły

Utrzymuj poziom precelka, a będzie wartościowy ;)

Wpis pojawił się szybko, w przeciągu kilkunastu godzin od dodania. Jeszcze nie siedzi w indeksie, ale chyba warto podlinkować.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności