Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na trudne frazy

Elorap

Rekomendowane odpowiedzi

@blackpress ja znalazłem pracę w IT z ogłoszenia w gazecie :D przeglądałem ją z nudów w poprzedniej pracy ;) więc się da.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

• 4 miesiące temu...

Zawsze mnie zastanawia, dlaczego odradzacie świeżakom atak na trudne frazy? Można czasami się zdziwić, jak google podchodzi do nowatorskich rozwiązań SEO... Ale w tym momencie absurdem jest zadawanie pytań "jak to zrobić?". Nie potestujesz, to nie będziesz wiedział ;) a to, że poświęcisz domenę...? poświęć 100 albo nawet 1000 i wbij się do topu na trudną, ale frazę z dużą konwersją, a zobaczysz, że było warto.

Jedno jest pewne: jak zaczniesz naśladować tych, co są w TOP10, to pamiętaj, że zawsze będziesz w stosunku do nich opóźniony, bo google promuje również wiek linków. Ale codziennie powstają nowe metody SEO w głowach tych, co nie wiedzieli, że coś jest niemożliwe, dlatego to zrobili :P

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności