Skocz do zawartości

Wyświetlenia czy Odwiedziny. Na co patrzeć.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Co jest ważne przy sprawdzaniu ilości odwedzających moją witrynę. Przez cały czas na Google Analytics gdzie mam podpiętą stronę widziałem statystykę odwiedzin i to wygląda dla mnie bardzo marnie i jestem w szoku że tak mało osób, mam sporą stronę w 5 wersjach językowych w tym Eng, srednio 16 osob dziennie aż zaczełem się zastanawiać o co biega. Z drugiej strony patrząc na statystyki w Google Adsense pokazana jest każdemu znana statystyka "Wyświetleń Strony" i tam jest to na poziomie 100-200 co bardziej by mi się zgadzało ale też pytanie czy nie są to powracający internauci? Już sam nie wiem na co patrzeć , ile wy macie odwiedzin na stronach ? Cały czas mnie to dziwi bo czytam że niektórzy po 200 dziennie a niektorzy nawet po 1000 dziennie. Mam całkiem niezłe hasła w top 10 jest chyba 6 takich haseł chodliwych o dietetyce.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

jeszcze inni mają nawet 10000 uu dziennie, pytanie teoche bez celu ;) Odwiedziny uu to ilosc osob które wchodzą na twoją stronę, a odsłony(wyświetlenia) to liczba jaką generują Ci odwiedzający wchodząc na różne podstrony na Twojej stronie. Nie patrz na nic tylko dalej szukaj dobrych fraz , optymalizuj, linkuj i zdobywaj nowych odwiedzających.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności