Skocz do zawartości

Sprzątanie w bieliźnie

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Będąc kiedyś w klubie go-go (znajomy jest właścicielem) podczas rozmowy z jedną z dziewczyn zawiązała się rozmowa o seo i będę miał taką "klientkę". Właśnie serwis się tworzy i dziewczyny będą sprzątać. Kasa podobno niezła, zboczeńców nie brakuje :)

Właśnie serwis się tworzy i dziewczyny będą sprzątać. Kasa podobno niezła, zboczeńców nie brakuje ;)

@M_K_S, jakby one przypadkiem chciały jednak coś czyścić (oprócz portfeli) mogę im zrobić szkolenie ze sprzątania. Naprawdę się na tym znam. W kwestii wynagrodzenia jestem elastyczny- nie muszę tego robić dla pieniędzy :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Podejrzewam, że z racji doświadczenia w innej branży to raczej czyścić będą w/w portfele a nie mieszkania :)

Gdyby jednak było inaczej podeślę je do Ciebie albo Ciebie ściągniemy do Warszawy... Myślę, że przy nich o wynagrodzeniu byś zapomniał ;)

w klubie go-go ... i będę miał taką "klientkę".

@M_K_S - jesteś za*******m sprzedawcą! Aż się boję pomyśleć gdzie jeszcze potrafisz znaleźć klientów (ale jak będziesz kiedyś szukał dodatkowego zajęcia to daj znać :) ). A może powinieneś szkolenia ze sprzedaży prowadzić, myślałeś o tym?

A ja własnie przed momentem dostałem taką frazę do wyceny...

Wpis do wrocławskiej strony znalazłem na jednym z katalogów wiec ktoś już się wziął do roboty :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Warszawka też ma takie usługi : https://www.houseofpleasure.pl/ :)

Z tego co widziałem ostatnio na allegro, ktos sprzedaje ten interes :) lacznie z kontaktami itp :D moze ktos z forum sie skusi? :D

Jeśli ktoś byłby poważnie zainteresowany to strona razem ze sprzetem i pracownikami jest nadal na sprzedaż, bo poprzedni kupujący okazał się farmazonem ;)

Wiecej informacji moge udzielić na PW lub na biuro [at] houseofpleasure .pl

edit: co do reszty postów, to biznes sie w miare kręci tylko trzeba mieć środki lub możliwości na pozycjonowanie, kontakty, sprzęt i stronę. A firma jest uczciwa, wystawia rachunek i nikt nie narzekał że cokolwiek zginęło etc.

edit2: niestety większość tego typu firm to przykrywki agencji, są 2 uczciwe z Poznania i ww.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności