Skocz do zawartości

Sprzątanie w bieliźnie

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie rozumiem kobiet, które za pieniądze będą wywijać z tyłkiem na wierzchu sprzątając jakiemuś spaślakowi kurze z podłogi...

Tutaj nie ma nic do rozumienia - każdy orze tak jak może... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Nikt sie nikomu nie daje orać... to nie burdel.

Powiem tak- gdy widzę apetyczne ciasto zjadam je, mam ochotę na drinka to zamawiam i pije.

Jaki sens zamawiać panienkę która lata z cycami na wierzchu i wypina tyłeczek wycierając kurze i nie móc jej bzyknąć? Mam się jarać czy jak? Nic z tego nie rozumiem, może mi ktoś wytłumaczy ja chyba za stary jestem na takie rzeczy :D

e: No, chyba, że jest tak jak pisze Max i za dopłatą jest właściwa usługa ^_^

Nikt nie sprzedaje dochodowego interesu więc zainteresowanie tą "usługą sprzątania" jest tylko jako ciekawostka dla mediów. Jak ktoś chce bzykać to załatwia to inaczej a jak chce sprzątać to zamawia firmę ze sprzętem i wyszkolonym personelem. Wyszkolonym w sprzątaniu a nie polerowaniu gały.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nikt sie nikomu nie daje orać... to nie burdel.

a co kamerki macie po-instalowane? To prywatna sprawa co dwoje dorosłych ludzi robią sami w domu. Wiec nie ucz uczonego jeść chleba pieczonego ^_^ Oczywiście ze to nie burdel, ale nie możesz zagwarantować ze pracownica i klient nie dogadają się na delikatnie mówiąc inne sprzątanie, i nie za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności