Skocz do zawartości

Google przekierowuje na inna strone

mp123

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Po wyszukaniu mojej strony w google, (słowo: ceramex inowrocław) i próbie wejścia przekierowuje mnie na jakiś dziwny adres ( yes.mefound.com) , ale przy wchodzeniu na strone poprzez wpisanie adresu wszystko jest ok. Wiecie może dlaczego tak się dzieje?

Z góry dzięki za pomoc

Przeszukaj dokładnie pliki :

- .htaccess

- index.php

- header.php

- footer.php

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Można jakoś sprawdzić w którym miejscu i dlaczego tylko przy wchodzeniu z Google ?

Na 90% w .htcaccesie, miałem DOKŁADNIE tak samo - tylko ruch z google był przekierowywany. Możliwe że komenda będzie pareset/paręsettysięcy linijek poniżej zwykłych wpisów i to jeszcze z boku. Ja tak miałem.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Na 99,9% htaccess, na 90% w róznych podkatalogach jest sporo dodatkowych htaccesów, plików index.html oraz php pozwalających na dalsze ingerencje w system ( warto sprawdzić logi). Na 80% na serwerze są przestarzałe, nieaktualizowane skrypty strony (pewnie joomla) lub php serwera ponizej 5.3.

Strony www są jak kobiety. Mają head, body i ... formularz kontaktowy. Na szczęście dla wielu webmasterów nie mają języka, by powiedzieć co o nich myślą :)

Witajcie,

Po wyszukaniu mojej strony w google, (słowo: ceramex inowrocław) i próbie wejścia przekierowuje mnie na jakiś dziwny adres ( yes.mefound.com) , ale przy wchodzeniu na strone poprzez wpisanie adresu wszystko jest ok. Wiecie może dlaczego tak się dzieje?

Z góry dzięki za pomoc

Widzę, że strona będzie stawiana od początku...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności