Skocz do zawartości

ocena i krytyka to to co mi sie przyda :>

daru

Rekomendowane odpowiedzi

www.webmida.com studio reklamy to to co mnie pasionuje i www.webmida.com/sports moja druga pasja czyli sporty eXtremelne :> oceniajcie i krytykujcie

ps wymienie sie linkami ze wszystkimi (z wyjątkiem farm do 30-40 linków) piszcie admin@webmida.com

Delikatnie mówiąc, dobór czcionek pozostawia nieco do życzenia. Comic i Times? Miej litość :-)

bardziej hard byłaby tylko żółta, obracająca się tableta z napisem "new" :(

poza tym na stronie o sportach brak marginesów, szeryfy, biały font na szarawym tle i jest kompletnie nieczytelne.

a strona agencji gdyby nie ten font taka se średnia. Na moje za bardzo szarobura, ale to już tam... moje widzimisie :)

www.webmida.com studio reklamy to to co mnie pasionuje i www.webmida.com/sports moja druga pasja czyli sporty eXtremelne :> oceniajcie i krytykujcie

ps wymienie sie linkami ze wszystkimi (z wyjątkiem farm do 30-40 linków) piszcie admin@webmida.com

www.webmida.com - studio reklamy.

Tego typu strona to twoja wizytówka. Zadbaj o nią:

- oczekujesz interacji z czytelnikiem czyli masz go zachęcić do kontaktu, kolory raczej przygnebiające niż powodujące chęć działania.

- fonty jak koledzy wspomniali niezbyt trafnie dobrane, ciężko się czyta.

- zrzuty z portfolio stanowczo za małe

- wersja flash znacznie różni się objętościowo z html

- logo - mida i niestety to co jest pod spodem jest niewidoczne.

- gdzie jakieś hasło reklamowe - ukłon w stronę działu marketingu ;D

www.webmida.com/sports

- na 1 rzut oka wygląda to na serwis informacyjny ale po chwili dopiero orientujemy się, że to sklep.

- brak koszyka (niestety ludzie są przyzwyczajeni do pewnych stałych elementow w sklepie)

- ikonki w galerii ładują się bardzo długo (pamiętajmy że aby zainteresować gogoś przed monitorem mamy max 3-5 sekund)

Sporo pracy jeszcze.

oceniajcie i krytykujcie

strona agencji reklamowej jak to już ktoś napisał bardzo monochromatyczna, a przy tym za mały kontrast pomiędzy tym brązowym tłem a czarnymi literami powoduje, że ciężko sie to czyta. Szczerze mówiąc nie jest to takie złe, tylko że takie trochę mdłe.

stronę o sportach postawiłbym jednak na oddzielnej subdomenie, a nie tylko jako katalog. A poza tym ten dobór czcionek faktycznie jest niefortunny.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Sory za szczerość, ale zajmij się czymś innym niz projektowanie www.

Takich fachowców jak ty jest na pęczki.

Jest tyle fascynujacych zawodów: ślusarz spawacz blacharz Ale nie

Ty uparłes się żeby być webdesigner-webmaster i webniewiadomoco

Sory że tak ostro, ale im wcześniej dostaniesz po du**e tym lepiej dla Ciebie.

Szanuję to że masz jakieś pasję - ja np kocham operę, ale nigdy nie zaśpiewam bo głos mam do D i śpiewć nie umiem a operowo nawet nie próbuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności