Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - jaka firma

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę polecić bardzo ciekawy Case Study z pozycjonowania sklepu przez agencję Firstweb - https://firstweb.pl/case-study-seo-sklepu-odzieza-damska-zoio-pl/ . Jeżeli chcesz mieć dobre wyniki w konkurencyjnej branży to śmiało możesz się do nich odezwać. 

Dnia 21.7.2017 o 10:00, MaxPan napisał:

Rozumiem, czym kierowałeś się pisząc to pytanie ( jeśli to nie próba szeptanki). Teraz pomyśli 90% osób z tego forum świadczą usługi pozycjonowania lub usługi związane i 100% osób odpowiadające na Twoje pytanie. Teraz zadaj sobie pytanie jak będą oceniać inne konkrecyjne firmy? Myślisz będą zachwycać się ich ofertą?
Jedni delikatnie inne nie ale będą Tobie próbować oferować swoje usługi a ofertach konkrecji szukać to co w ich ocenie nie jest dobre, a oni mogą to zrobić niby po innemu :D

No własnie w tym tkwi problem! Robie szeptanki na rynku niemieckim od prawie 10Lat. Uwierz mi to nie była próba :D

Dnia 21.7.2017 o 10:34, Toto napisał:

Trochę to dziwne, że pytasz o firmę i od razu zaznaczasz, że Warzna jest dla Ciebie sytuacja aktualna, a nie ta z przed lat. Czy to znaczy, że kiedyś ta firma miała bardzo dobrą reputację czy bardzo złą?

Pojawia się także pytanie o narzędzia, które mogłyby Tobie posłużyć do samodzielnego pozycjonowania. Otóż, jeżeli frazy masz łatwe (wiem, upraszam) to myślę, że każda firma to ogarnie lepiej lub gorzej, Ty sam pewnie też ogarniesz jeżeli poświęcić czas - nie koniecznie pieniądze, chociaż w wielu przypadkach czas to pieniądze.

Clearsense jest aktualną firmą która się zajmuje pozycjonowaniem u nas. Tyle co wyczytałem w rożnych opiniach, to jest firma która powstała z PKT i opinie są niezbyt pozytywne na jej temat. Teraz ale podobno zaszyły duże zmiany i serwis wedle własnych wypowiedzi jest lepszy. Dlatego to pytanie.
(błędy ortograficzne biorą się z tego ze nie  żyłem w Polsce i nie chodziłem do polskiej szkoły #warzna #itrymybest)

Czas by się znalazł. ;) Dlatego pytanie o narzędzia jest nadal aktualne. :)

Dnia 21.7.2017 o 20:53, Siciliano napisał:

@matiusz poza paroma przypadkami wszyscy wiedzą, jakie tu panują zasady a jako nowy user powinieneś wiedzieć, że gniew Maxa stanowi większe zagrożenie niż pukający do Twoich drzwi pluton wojsk nieprzyjacielskich. Nikt się tak chamsko nie lansuje bo to nie ten poziom. Jakby to było forum gimnazjalne lub spamowisko - ofert byłoby więcej niż kilometrów na wyświetlaczu w moim Mondeo ( a licznik na pewno nie jest kręcony).

To mnialem dobre przeczucie sie tutaj zarejstrowac! ;)

Dnia 23.7.2017 o 14:07, SzlafRock napisał:

Może ten artykuł pomoże wybrać w miarę dobrą firmę do pozycjonowania.  

https://www.szlafrock.pl/jak-wybrac-firme-pozycjonerska/

Dzięki!

Dnia 24.7.2017 o 16:56, malachm napisał:

Mogę polecić bardzo ciekawy Case Study z pozycjonowania sklepu przez agencję Firstweb - https://firstweb.pl/case-study-seo-sklepu-odzieza-damska-zoio-pl/ . Jeżeli chcesz mieć dobre wyniki w konkurencyjnej branży to śmiało możesz się do nich odezwać. 

Dzięki!

Nie będę się wymądrzać na temat SEO bo niewiele się na tym znam dlatego powierzyłam je firmie. Korzystałam dotychczas z dwóch i dopiero teraz mogę powiedzieć że jestem w pełni zadowolona! Bardzo jasne zasady współpracy i duża skuteczność seo, firma z którą współpracuje to "be, me kukyriku"  chach link

@Małgosia, mam nadzieję, że jesteś świeżo przyjętą praktykantką/stażystką i nikt bardziej ogarnięty w temacie z Twojej firmy nie widział jeszcze tego posta ;)

Edytowane przez Aleksiejs

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

i dopiero teraz mogę powiedzieć że jestem w pełni zadowolona! 

Jak można  być takim idiotom rejestrować się na email firmowy i pisać, że jest się zadowolonym klientem....maja na PIO już szlaban na zawsze..

Ale co tam najstarsze i największe forum SEO w Polsce w porównaniu z, cytat :"należy do grona najlepszych firm świadczących usługi z zakresu reklamy internetowej".

Tyle kont tej firmy znalazłem już, nazwa firmy we wszystkich odmianach trafia do filtra słów zakazanych

j7frsxac.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

7 godzin temu, Małgosia napisał:

"be, me kukyriku"  chach link

Internety wygrane :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Konto jest rejestrowane na email firmowy, więc nie ma mowy typu " zleciliśmy to zewnętrznej firmie..."

manager powiedział, rób szeptankę, to robi 

Marketing szeptany oferują na stronie jako jedną z głównych usług...

• 1 rok później...
Dnia 2.08.2017 o 23:07, MaxPan napisał:

Konto jest rejestrowane na email firmowy, więc nie ma mowy typu " zleciliśmy to zewnętrznej firmie..."

manager powiedział, rób szeptankę, to robi 

Marketing szeptany oferują na stronie jako jedną z głównych usług...

Dlaczego nie ma mowy? W pozycjonuszu możesz podać im swój adres emial...