Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - jaka firma

Rekomendowane odpowiedzi

On 27.04.2016 at 9:38 PM, mikrusik said:

1. Wpisać odpowiednią frazę w google i sprawdzić, na którym miejscu wyświetli się dana firma - wszak dobrzy pozycjonerzy sami powinni być wywindowani wysoko :D

Tak bierz którąś z 4 pierwszych firm, nie dość że to będą linki sponsorowane to jeszcze do tego najdroższe firmy :P

Szewc bez butów chodzi ;)

Jak ktoś robi klientów i jest w tym dobry to ma klientów z polecenia, więc czasem wystarcza, że na swoje imię i nazwisko się pojawia na 1 miejscu (jeśli ma stronę :))

• Like 1

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Witam,

aktualnie mam 7 ofert na biurku, które muszę zweryfikować i przedstawić najlepszą ofertę Przy telefonie oczywiście każda firma jest tą jedyną w Polsce która wy pozycjonuje naszą stronę najlepiej. Pytanie do ekspertów, jakie pytania do firm SEO są istotne i jak wyczuć dobrą firmę? Czy ważna jest lokalność, aby np. spotykać się i planować wspólnie strategie? Czy ilość pracowników jest istotna? Możecie mi może cos polecić? Doradzić?

Istotna jest kwestia budżetu/typu serwisu/wielkości serwisu, a jeśli rozważasz 7 ofert, gdzie rozpiętość wyceny waha się między 100-500zł/mc to raczej bez różnicy co wybierzesz ;)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

2 godziny temu, seocrates napisał:

jak wyczuć dobrą firmę?

Zadając pytania na które otrzymujesz jasne i klarowne odpowiedzi, dobra firma nie będzie ściemniać, że wszystko będzie cacy i na glanc ;). Dobra firma nie będzie się zasłaniać tajemnicą "know how" i da Ci raport z wykonanych prac.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystkie firmy brzmią rzetelnie. Różnią się np. w ofercie jedni klasycznie proponują pozycjonowanie na poszczególne frazy a drudzy w z mocnienie widoczności całego portalu, cokolwiek to znaczy. Jedna firma nawet oferuje przejecie zaplecza po umowie, które w trakcie współpracy specjalnie dla Nas by stworzyli.
Może moglbym komuś podesłać nazwy tych firm, by dostać jakąś opinie? Czy mogę tu po prostu?

1 godzinę temu, seocrates napisał:

Czy mogę tu po prostu?

Wal tutaj.

Na pewno uciekaj od firm, które mówią, że oni tylko białe seo robią.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Bierz taką która dodatkowo rzetelnie przedstawi Ci perspektywy wzrostu ruchu z fraz i słów kluczowych które powinny przynieść konwersję . 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me ....