Skocz do zawartości

OmniSpeed ze zniżkami i gratisami

Rekomendowane odpowiedzi

0469705ed1218.png

Cały artykuł na temat promocji znajduje się pod adresem: OmniSpeed.

Artykuł na temat samego programu znajduje się tu: funkcje OmniSpeed.

Wątek na forum poświęcony programowi znajduje się tu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;hl=omnispeed.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 3 tygodnie później...

Inforumuję, że wprowadziłem dostęp do ukrytej treści dla poleconych na moim blogu.

Jeżeli kupiłeś program OmniSpeed z moejgo linku partnerskiego, to dostaniesz konto na moim blogu.

Osoby bez zalogowania będą widziały taki oto napis:

block.png

Jako, że osób poleconych mi się trochę uzbierało i zaniedbałem tworzenie listy osób, które zgłosiły się do mnie po zniżki i bonusy, to aby dostać dostęp do treści trzeba do mnie napisać na gg albo maila: https://seo-z.pl/kontakt/

W celach weryfikacyjnych proszę podaj mi:

Imię i Nazwisko.

Maila z którego opłacasz miesięczny abonamet.

Maila na którego chcesz założyć konto na moim blogu.

Nazwę użytkownika.

+ informacje jaki bonusy i zniżki Ci wysłałem. Zrobię sobie arkusz w excelu i będę miał jasność co komu wysłałem itp. Nie wiem czemu tego wcześniej nie zrobiłem. Zero profesjonalizmu :(

Hasło do konta wyślę Ci na maila.

Zakaz udostępniania dostępu osobom trzecim.

Zakaz kopiowania ukrytej treści i publikowania jej do wglądu publicznego.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności