Skocz do zawartości

Google zakupy + trustedshops :)

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

No i dzieje się,

po wywaleniu porównywarek, a właściwie daniu im pstryczka w nos (szczerze, nie wierzę aby zbanowane ceneo za nielegalne linki wróciło do indeksu na 1 na prawie każdą frazę

po miesiącu, więc albo była koperta albo dogadali się w inny sposó;) google zaczyna przymiarki do porównwyarki cen.

O tym było wiadomo już od dawna, natomiast każda porównywarka ma swój system opiniowania sklepów, google też będzie miało:

https://www.google.com/trustedstores/

Sam wiem jaka kasa siedzi w tej dziedzinie, ile kasy pompują największe sklepy w promocję na porównywarkach cen. W końcu ktoś w google poszedł po rozum do głowy :)

A tak naprawdę, ja osobiście upatruję w tej zmianie e-commerce szansę na wyrównanie układu sił w polskich zakupach internetowych, zmonopolizowane ceneo narzucało i tak drastyczne

opłaty za CPC, sklepy obniżając wydatki, będą mogły zaprezentować lepszą ofertę klientowi.

Czas na testy.

A tak naprawdę, ja osobiście upatruję w tej zmianie e-commerce szansę na wyrównanie układu sił w polskich zakupach internetowych, zmonopolizowane ceneo narzucało i tak drastyczne opłaty za CPC, sklepy obniżając wydatki, będą mogły zaprezentować lepszą ofertę klientowi.

Bardzo dobry żart ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności