Skocz do zawartości

Onet

nowy-100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ta dyskusja zmierza w niewłaściwym kierunku, zostawcie dla siebie lub dla własnych rodziny rozmowy o polityce i o pochodzeniu.

Faktem jest, że Niemcy twierdzą iż jest to przyczółek do ekspansji cyfrowej w Polsce. Swego czasu Axel chciał kupić telewizję ale wycofał się z negocjacji. Teraz Onet.

Znając działania Axla nie wróżę dużego rozwoju w tym kierunku, nie mają potencjału rozwojowego.

No cóż, obym się mylił.

Edit:

Ja osobiście jestem zadowolony, że Yandex nie wszedł do Polski. Wolę mimo wszystko Googla.

Chociaż Yandex ostatnio zwiększył aktywność, trochę za późno i za mało.

bo są cichymi udziałowcami TVNu największej bzdury dawno nie słyszałem.

a ja uwielbiam ludzi, którzy w 2007 roku nie interesowali się uczesną polityką a teraz wszystkich którzy posiadają wiedzę, nawet niewielką wrzucają do jednego worka, proszę się zainteresować najpierw co się działo w tym naszym kraju, i co się dzieje do dziś

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.ht...62&strona=1

pewnie zaraz będzie Macierewicz to wariat, któremu jakże korupcyjne sądy przyznały rację w naszym kraju, no brawo obiektywizmowi w tym naszym patriotycznym obowiązku, poznania prawdy

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

yandex już ot dawna dostarcza wyniki wykukiwania video czeskiemu Sezamu, od 2011roku dość spektakularnie osiągają sukcesy w Turcji yandex.com.tr gdzie prawie 100%rynku należało do G., przy obecnym bałaganie w serpach myślę że szansa by była na kawałek tortu. Ale tak jak napisałem wyżej sam Sezam miał by więcej szans również z racji kulturowo-mentalnościowych. Czeska wyszukiwarka brzmiało by lepiej.

Czesi dość mądrze wyczuli swojego czasu że potrzeba rozwijania krajowej wyszukiwarki jako alternatywy do G, jest priorytetem i bardzo dobrze na tym wyszli. W Polsce rozwijać krajową wyszukiwarkę już nikt nie będzie, bo koszty inwestycji byli by również duże jak ryzyko nie powodzenia projektu. I zostaje 2 warianty a) jest jak jest gdzie jedna wyszukiwarka dyktuje na rynku reguły korę się nie negocjują, 2) Może ktoś i kiedyś zainteresuję się polskim rynkiem i zainwestuje w polską wersje ( z prawdziwego zdarzenia) swoje serwisu, lub kupi duży polski portal.

Ale tak jak napisałem wyżej sam Sezam miał by więcej szans również z racji kulturowo-mentalnościowych. Czeska wyszukiwarka brzmiało by lepiej

Tu raczej nie chodzi o zachowania kulturowo-mentalnościowe ale o marketing, jakość i o kasę.

Yandex a tym bardziej Seznam jest mało znane w Polsce. Oczywiście pomijając ludzi z branży.

Już bardzie Netsprint jest rozpoznawalny.

Ruscy i Czesi nic z tym nie robią, to jak mają wejść do Polski?

Ale, żeby poważny? :D Na onet wchodziłem naście lat temu

No jak wchodziłeś kilkanaście lat temu, to tym bardziej nie powinieneś się dziwić. Dopiero od 5-6 lat powoli się stacza w dół, a teraz sięgnął dna, to go sprzedają:D

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Niewiele się zmieni? Czytałeś, kto kupił Onet?:D Taki wydawca na pewno wprowadzi swoje nowe rządy = onet z typowego serwisu plotkarskiego będzie jeszcze bardziej typowym serwisem plotkarskim z domieszką tanich sensacji z Faktu. Bo raczej wątpię, by chciał z onetu robić poważny serwis informacyjny (jakim kiedyś ponoć był), bo to jak porywanie się z motyką na słońce.

no to teraz bedzie jeszcze większe gó**o niż bravo girl ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

sindirus racja,Onet jako portal opiniotwórczy to na pewno już ot dawna kojarzony głownie z swoich komentarzy pod wiadomościami. Ale jako alternatywna wyszukiwarka + portal typu Yahoo jak najbardziej mógł by uzyskać spory ruch, jeśli dostał by nowy silnik wyszukiwarki i mniej się angażował w politykę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności