Skocz do zawartości

To też wrzucę swoje projekty graficzne

m@rcin1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podoba mi się sklep z butami. Jedyne co bym zmienił to logo, które jest trochę mało wyeksponowane i zabardzo wtapia się w tło w odróżnieniu od np. koszyka. No i szkoda, że nie przedstawiłeś jak by wyglądała strona kategorii, strona produktu, no ale domyślam się, że to był taki projekt 4fun&skill , więc nie było sensu kończyć.

Strona z lambo nie pasuje do charakteru marki lambo :)

Z kolei ostatni layout ma ciekawe logo, sam wymyśliłeś czy bardziej z jakiegoś tutka albo gotowiec ?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

MI tam się wydaję, że nie spełniają podstawach funkcji sprzedażowych te layouty. Ładne? Ładne, ale gdzie jakiś call to action który od razu przykuwa wzrok, średnio wiem co się dzieję na tych stronach.

Dziwne bo w każdym projekcie są buttony call to action :)

Szukasz grafika? - projekty od 600 zł netto

najlepszy grafik - sam sprawdź

• 4 miesiące temu...

błagam was nie ma już innych stocków, wszędzie te same typy :)

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności