Skocz do zawartości

zepsute pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam takie pytanie- pewne firma z polski, kreująca się na agencję interaktywną pozycjonuje mi stronę. Obiecywali złote góry, ogólnie na ponad 10 słów kluczowych (prostych) wypozycjonowali może parę, a teraz okazało się... że, słowa "wypadły", tylko jedne jest w TOP10, a reszta poza TOP100. Co zostało zepsute w pozycjonowaniu? Gdzie to sprawdzić co zostało źle zrobione? Czy mają jakąkolwiek szanse aby to naprawić? Chciałbym zaznaczyć, że jest to ich już 8 miesiąc pozycjonowania...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wielka mi filozofia, bo wszystkie firmy pozycjonujące działają tak samo, czyli SWL-e i precle.

Może zacznij opiniować to na czym się znasz ? Bo w tym temacie raczej jesteś jasnozielony ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beer - Ty tutaj Ameryki tym artykułem nie odkryłeś. PseudoPozycjonerów zawsze było dużo i obawiam się, że nadal będzie. Wypadną tylko Ci co nie będą się umieli szybko dostosować.

I wielu przypadkach to nie tylko wina pozycjonerów ale samych klientów, którzy w Polsce chcą po prostu TANIO. I obawiam się, że pisanie, że coraz więcej klientów jest uświadomiona nie jest prawdą, nadal chcą TANIO.

Hameryki nie chciałem odkrywać - po prostu pingwin doprowadził do tego, że w końcu do klientów zaczyna docierać , że SEO to nie bajki o gwarancjach topach w pięć minut czy gwarancjach pozycji - wybrali gówniane oferty to teraz efekt wpadnięcia w czarną dziurę powoduje, że w panice szukają wyścia z czarnej dup**y :P i mi się to podoba bo widzę, że do niektórych zaczyna docierać, że SEO to nie tylko pozycje a i paru "niedzielnych guru" od pozycjonowania silnych fraz po pingwinie zamilkło ....

Najważniejsze, że świadomość w narodzie wzrasta ;)

Najważniejsze, że świadomość w narodzie wzrasta :P

W jakim narodzie, że się grzecznie zapytam ;) Masz na myśli ogół czy jakąś konkretną grupę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Bardziej chyba chodzi o grupę ludzi korzystających z internetu w miarę zaawansowany sposób :P idę o zakład, że dla większości ludzi "pozycjonowanie" bardziej kojarzy się z kamasutrą niż z internetem ;)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Moim zdaniem Berbant mylisz sie z prawda.

Po tym updajcie w Usa polecialo sporo domen które były prowadzone przez duze agencje - albo piszać innaczej pozycjonowane firmy mialy spore budzety a pozyskiwane linki były często bardzo wysokiej jakosci ( np. opinia o produkcie na blogu tematycznym - tzw. sponsored review)

@Beerbant, czy jest jeszcze jakieś ciekawe miejsce, gdzie nie pracowałeś? :)

@Grzegorz84, przyczyn może być wiele (Panda/Pingwin), ale jeśli są dobrzy, to wyciągną frazy.

Na wszelki wypadek przejrzyj umowę, czy nie ma jakichś kruczków, gdybyś chciał zlecić pozycjonowanie komuś innemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności