Skocz do zawartości

Kupony adwords na nastepne depozyty

Lepee

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie - istnieja kupony adwords na nastepne depozyty? Otworzylem konto adwords (wykorzystujac kuponu promocyjnego dla nowego konta). Niedlugo sie mi skonczy kredyt wiec chcialem zapytac czy istnieja kupony Adwords na nastepny depozyt (no bo jak narazie sie spotkalem tylko z kuponami dla nowych kont)?

A jezeli sa takie kupony, czy sa bez ryzyka - to znaczy czy nie grozi zamkniecie konta lub odebranie funduszy?

Jezeli by byly takie kupony do dyspozycji, jestem powaznie zainteresowany i prosze o kontakt..

Kupony adwords są w tej chwili tylko dla nowych kont.

Ryzyko używania kilku kuponów? Bardzo duże. Po wyłapaniu banowane są wszystkie powiązane konta bezpowrotnie - tracisz możliwość reklamowania się w adwords.

Może to nie do końca kupony, ale jak pozwolisz żeby środki ci się wyczerpały do zera i kampania zawiesiła chociaż na dzień, to w następnym miesiącu przychodzi pocztą kupon 200zł gratis "wróć do nas". Kilka już takich miałem.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

• 3 tygodnie później...

Ładnie to określiłeś. Moja wiedza dotycząca kuponów jest wystarczająca - nie mam zamiaru posiadać większej w tym temacie. Moje doświadczenie na temat psucia rynku jest jednoznaczne.

Tym bardziej piszesz w innym wątku:

Ja posiadam kupony AdWords o starego konta.

Mam ostatnie 5 sztuk - wartośc kuponu 220 zł,

wiec jesli wplacasz tam pieniąde to napisz o mnie

i za 80 zł sprzedam.

Płatnośc postpaid po dodaniu kuponu do Twojego konta !

Chyba jednak Ty czegoś nie doczytałeś w regulaminie korzystania z kuponów.

Do każdej puli nowych kuponów powinien być regulamin. Możesz wkleić tu takowy odnośnie tych kuponów? Jest tam coś o możliwości sprzedaży? A może po prostu chodzi o rozdanie ich swoim Klientom? Chyba, że im poprowadzisz kampanie za określoną wartość, ale sprzedać? Chyba nie.... muszę chyba doczytać te regulaminy bo ciągle ktoś chce sprzedawać kupony, a mi się wydaje, że google non stop pisze, że kupony nie są na sprzedaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności