Skocz do zawartości

Codzienny zarobek w internecie-biznes na lata

bernikulus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam do zaoferowania współprace z amerykańska firma . Jeśli chcesz zarabiać prawdziwe pieniądze przy minimalnym wkładzie co da Ci regularny co miesięczny dodatkowy zarobek , bądź ewentualną poważna inwestycje która pozwoli Ci generować lepsze wypłaty niż praca na już lepszym etacie napisz . Wytłumaczę Ci wstępnie o co chodzi a jeśli zweryfikujesz ze jest to godne uwagi –przedstawię cały biznes z dokładnymi sumami pieniędzy jakie możesz w określonym czasie zarobić. Nie wierzysz? Napisz a udowodnię Ci . Chcesz dowody wypłat? Jasne czemu nie . Myślę ze minimalny wkład to ryzyko godne podjęcia i sam sprawdzisz jak to działa.

Pozdrawiam

berni3820@gmail.com

Dziwne, wchodzisz na forum, piszesz, że masz super ofertę coby do końca życia trzepać kasę a po info zapraszasz na pw. Napisz konkretnie co i jak bo po to jest forum a nie do pisania pw. A jak masz shit do zaoferowania i o tym wiesz to po kij w ogóle serwer swoimi wypocinami męczyć?

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Ja bym cały naród nakłonił do tego .. po co pracować skoro "nic nie robiąc" można mieć lepsze wypłaty itp.

A ile by na tym ta firma zyskała, gdyby nagle mieli 40mln "pracowników" :) .. Nic tylko list do prezydenta pisać by nakłaniał ludzi do pisania na PW autorowi.

PS. niech ktoś do niego napisze, i wklei jego treść bo jestem ciekaw co powymyślał.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

• 2 miesiące temu...

to są te właśnie "cudowne interesy" polegające na przelewaniu z pustego w próżne :)

jedynie zarobią na tym prawnicy broniący przed sądem biznesmenów-[ nierzetelny partner ]ów

e:/ fajne -> skrypt sam zmienia słowo oszu....st na nerzetelny partner :)

I cały mój misterny plan zostania milionerem poszedł w pizdu... haha :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności