Skocz do zawartości

Future PR - "święty Graal"

Yorki

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukując web w poszukiwaniu informacji na temat jak i dlaczego, a najważniejsze skąd? Trafiłem na ciekawą rzecz.

Jest parę serwisów, które "podobno" potrafią ocenić twój przyszły PR, podczas sprawdzania natrafiłem na ciekawy i dotąt nie znany ciąg wyników:

https://216.239.51.104/search?client=navcli...m&features=Rank

Rank_1:1:6 Rank_1:1:6 Rank_1:1:4 Rank_1:1:4 Rank_1:1:2 Rank_1:1:4 Rank_1:1:3 Rank_1:1:2 Rank_1:1:5 Rank_1:1:2 Rank_1:1:2 Rank_1:1:2 Rank_1:1:5 Rank_1:1:4 Rank_1:1:4

Dla przykładu posługuję się tutaj domeną forum !!! Wiadomo, że obecny PR to 5 Czy ktoś spotkał się już z podobnym wynikiem i umie to rozszyfrować?

Dla dociekliwych dodam, że IP można zmienić na dowolnie inny DC, ch=... to checksum generowane indywidulanie dla kazdej domeny, natomias =Rank można wymienić na:

=Level

=Filter

=Hostname

=URL

=Results

=Summary

=Title

=CacheSize

=Link

Miłej zabawy dla dociekliwych, a jak coś znajdziecie to dajcie znać :diabelek:

pozdr

Yorki

Wpływ świetego Graala na pozycjonowanie jest przeogromny.

Jak i Future Page Rank ;)

Tak Samo jak wpływ świętej Tykwy zresztą :)

Kto z forumowiczów nie rozumie mojej wypowiedzi odsyłam do filmu

:P

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Dla mojej domeny która powstała 2-dni temu zapowiada się PR-6

Więc :P trzeba napisać do Googli by sugerowali się właśnie podobnymi algorytmami :)

Zresztą po Jaggerze możemy spodziewać się wszystkiego......

Tylko Kiedy ?

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Darmowe narzędzia nigdy nie będą mogły przewidzeć wartości PR strony po update. Wszystko dostępne w sieci to tylko przybliżenia, oparte na wyliczeniu PR na chwilę obecną. Jednak pamiętajcie, że wraz z updatem zmieni się PR także stron linkujących, i stron linkujących do linkujących i linkujących do linkujących do linkujących itd :D Trzeba posiadać przynajmniej jedno DC Google, aby można było dokładnie przewidzieć PR strony, wymaga to kosmicznych obliczeń i na pewno żadna stronka nie zrobi tego dokładnie. Jeżeli ktoś uważa inaczej, to życzę szcześcia w używaniu świętej tykwy ;)

Ps. Świetna jest scena, w której Brajan kupuje tą tykwę :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności