Skocz do zawartości

Dziwne słowa kluczowe w Google Tools

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegoś czasu w google tools pokazuje mi słowa kluczowe które nie mająnic wspólnego z treścią. Witryna www.baza.przedszkoli.pl

Oto 10 pierwszych:

1. przedszkola (liczba wariantów: 8)

2. sobisef

3. żłobki (liczba wariantów: 7)

4. php

5. sobi_sef

6. class

7. niepubliczne (liczba wariantów: 8)

8. option

9. file

10. plugins

Słowo kluczowe z 2 pozycji w ogóle nie występuje w kodzie strony a google tools pokazuje że np. na podstronie https://www.baza-przedszkoli.pl/przedszkola...azowieckie.html występuje najczęściej.

Może kiedyś przy jakiś zmianach (miałem na kilka dni wyłączone SEF, ale to już było 2-3 tyg. temu) zwrot "sobisef" występował na stronie, ale na pewno nie w treści, co najwyżej w linkach.

Tak samo słowo "plugins" występuje jedynie w ścieżkach.

Sprawdzałem już czy mam gdzieś niedomknięte cudzysłowia, ale nie udało mi się odnaleźć takich.

Nawet jak w google wpiszecie "przedszkola sobisef" to na 1 pozycji jest moja strona, ale jak się na nią wejdzie to w źródle nie ma takiego słowa.

Jak często google odświeża słowa kluczowe?

Edited:

Doszedłem do tego że musiało wywalać jakiś błąd php w stylu: sobisef.class.php line 700 ... bo znalazłem takie na innych stronach.

Ale teraz już nigdzie się nie pojawia i pozostaje pytanie kiedy google odświeży słowa kluczowe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności